NieWiemZeWiem napisał/a:
Po pierwsze ngdzie nie widze aby pawłowicz wydała taki wywiad i prosze mi to udowodnic.
Za artykułem, do którego się odwołałem, ale widać zbyt trudno było Ci wejść w link i zobaczyć:
"Otóż w wywiadzie dla Telewizji Trwam poseł Pawłowicz tak tłumaczy ten tajemniczy telefon przy uchu (od 07:48): "Podano mi do uszu, żeby włożyć sobie jakieś wybrudzone wożczkiem, jakiś stu osób, jakieś słuchaweczki. Ja powiedziałam, że w życiu tego do ucha nie włożę", "Podano mi telefon. Też był brudny, więc jakoś tam trzymałam. Wyglądałam jak stara baba, która coś tam gada"."
(wklejam link, bo film trwa ponad 20 minut)
youtu.be/AZsMwNANZO0?t=7m45s
NieWiemZeWiem napisał/a:
Po drugie wygladasz na jebanego lewaka wiec powinnienes dostac bana.
Na jakiej podstawie wnioskujesz moje poglądy polityczne z dyskusji na temat nieprawdziwości tez podawanych przez Maxa Kolonko? Konstruując wypowiedź w kategorii argumentum ad personam sam się dyskwalifikujesz z dyskusji i za obrażanie drugiego użytkownika ("jebany" to wulgarne określenie) to Ty powinieneś dostać bana. O ile wiem to nie jest forum ONR-u, tylko sadistic. Jak chcesz powyzywać przypadkowych obcych ludzi od lewaków, to może idź na mecz, albo na marsz niepodległości porzucać kostką brukową, tam się lepiej wyżyjesz. Jestem libertarianinem, co wiele razy mówiłem publicznie w internecie, więc jeśli już Ci ktoś na kogoś "wygląda", to może spróbuj posłuchać ze zrozumieniem co ta osoba mówi.
Nie wiem, czy jesteś śmieszkowym korwinistą, czy narodowcem po podstawówce, ale logika w Twoim wydaniu bardzo kuleje.
Reszty Twojej wypowiedzi nie będę komentował, bo to zwykły cebulacki bełkot.
ostatni napisał/a:
odmelduj się do swojego oficera prowadzącego, że próby kompromitacji Maxa wam nie wyszły i trzeba pomyśleć o seryjnym samobójcy
To jest naprawdę komiczne, jak Wy się bronicie przed faktami. Sam go na początku lubiłem, bo wydawał się spoko, ale populizm przeważył i Max zmienia się w internetowy Superexpress, albo Fakt. Gość gada bzdury, napędza wzajemną spiralę nienawiści pomiędzy Polakami, prawi jakieś truizmy o islamizacji Europy i kopiuje fakty z innych filmów, które są powszechnie znane, a coraz więcej osób traktuje go jak jakiegoś oświeconego mentora. Ja pierdole .
Czego się niby dowiedziałeś z jego filmów? Że TVN manipuluje informacjami i faworyzuje PO? Naprawdę? Wcześniej tego nie wiedziałeś? Islamizacja Europy - jest bardzo wiele filmów na ten temat, nawet z 2008 i wcześniej. To, co on mówi, to nie są żadne odkrycia, a teraz dodatkowo zaczyna być stronniczy i pomija fakty. Wrzuciłem ten artykuł, bo wydawało mi się, że część ludzi się ogarnie, przejrzy trochę na oczy i przestanie wierzyć we wszystko co ten pajac wymyśla przed swoją kamerką w Stanach, ale widzę, że tak jak gimbaza wierzy w te durnoty Shoguna, tak samo studenciki wierzą we wszystkie sensacje Kolonko. Wielkie brawa.