ostatni napisał/a:
Ups, dałem się sprowokować, oczywiście JA mam wyjebane w suby, lajki, wirtualne piwka itd. W końcu nie muszę walczyć zaciekle o uznanie gimbusów i wydawać kasy rodziców na reklamowanie tej żałosnej walki
Ty, ziomek, co Ty z tą kasą rodziców? Z Grójca jesteś czy co xDD
ostatni napisał/a:
30-latek
Uwielbiam jak ludzie wierzą we wszystko, co napisane w internecie xDDDDD
ostatni napisał/a:
No pewnie, rodzice zawsze pomogą
Masz jakiś kompleks z tymi rodzicami? Nie wiem, umarli Ci? Bili Cię? Tatuś Cię gwałcił?
ostatni napisał/a:
i firmę i etat i kontrakt, w końcu grunt to nie być pajacem po 30. na utrzymaniu rodziców, no nie?...och zapomniałem z kim rozmawiam
Ja nie wiem z kim, chyba powoli z samym sobą xD Ale keep going, coraz lepiej się z Tobą tu bawię. Taki typowy poziom dowcipu szwagra na weselu xDDDD
ostatni napisał/a:
Looser to taki loser, czyli osoba, która upadła na dno społeczne, np. w wieku 30 lat kręci filmiki dla dzieci o połowę młodszych, bo nic innego nie potrafi
Przed kilkoma godzinami twierdziłeś, że "looser" to osoba, która błędnie zapisuje wyraz "loser". Jakieś dziwne zmiany w stanie świadomości. Ćpałeś coś, czy po prostu urodziłeś się bez lewej półkuli?
Poza tym wciąż nie wiem skąd bierzesz te argumenty, chyba zmyślania się od swojego idola Mixa Kolanko nauczyłeś. Skąd wiesz, że nic innego nie potrafię?
ostatni napisał/a:
w dodatku bez powodzenia
Już Ci napisałem. Załóż kanał, zdobądź 7 tys. widzów, kręć lepsze filmy, a później mów o powodzeniu, bo jak na razie pokazujesz wypowiedziami tylko swoją niewiedzę.
ostatni napisał/a:
Jeszcze powinienem ci wytłumaczyć 'sarkazm', ale może dasz radę wygooglować
O jaki z Ciebie hehe śmieszek. Sugerando, że niby gdzieś w Twoich wypowiedziach był sarkazm? xDDDD Ja przeczytałem tylko guwnowypociny jakiegoś żenującego debila w średnim wieku, który sfrajerzył życie i siedzi na sadolu w nocy, żeby pisać z kimś na forum. Skoro masz tak imponujące, dynamiczne życie, to gdzie te Twoje miliony rozrywek lepszych niż siedzenie przed kompem w internecie? Może jednak wcale nie taki wygryw z Ciebie jak sugerujesz i tak naprawdę sam siedzisz na utrzymaniu u mamusi. Takbyło.jpg
ostatni napisał/a:
jeszcze nie nagrywaj i się tutaj nie udzielaj i wszyscy będziemy szczęśliwsi
Rozumiem, że nagle nabyłeś prawo decydowania za wszystkich użytkowników forum sadistic.pl, czy w czyim imieniu się wypowiadasz? Swojego stada? Swojej rodziny? Swojej klasy w gimnazjum?
Ziomeg skończ, bo się tu w końcu posikam ze śmiechu xDDD