18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Yoszumi 2013-08-16, 22:55 4
Już przestałem wierzyc w adminów za ich "działalność" na hardzie a tutaj niespodzianka. Kolejny frajer liczący na piwa dostał ostrzeżenie. PROPSY
Zgłoś
PRG 2013-08-16, 23:18 1
Marks Kolankooo
Zgłoś
Peter-Norivotset 2013-08-16, 23:19
Energetyk idź dalej walić konia do informacji z tvn, tvp i polsatu. Rzetelne źródła. Co tam prawdomówny Kolonko! Dajmy się manipulować to jeśt łatwiejsze...

Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Zgłoś
Ryzuald 2013-08-16, 23:28 1
Szczerze mówiąc to nie rozumiem dlaczego ludzie wrzucają każdy odcinek z kanału Mariusza. Jak ktoś chce sobie zobaczyć to odpali YT i obejrzy, ale nie cwaniaki lecą na e-piwka( z których tak naprawdę gówno mają) i wrzucają cały czas nowe odcinki ... Wyścig szczurów tak samo jak z AdBusterem(chociaż on nagrywa fajne filmiki) i innymi tego typu programami. brak słów
Zgłoś
T................z 2013-08-16, 23:33
Rozumiem wrzucanie filmików z YT, mniej znanych w Polsce youtuberów, ale panowie, kto nie zna Mariusza? Kto go nie znajdzie na YT? Nie czaje wrzucania czegoś takiego.
Zgłoś
m................6 2013-08-16, 23:44
i.sadistic.pl/pics/413eccd58986.jpg
Zgłoś
cosiarz 2013-08-16, 23:44 32

Coś innego
Zgłoś
likidis 2013-08-16, 23:45 3
Hmmm....wg niego na Woodstock jeżdżą katole, faszyści, kibole. Owsiak = ZOMO, Gierek, Jaruzelski, Neron. Najs, Kolonko coraz bardziej mi się podoba. Ma hasła lepsze niż niejeden kabaret. W zasadzie to płynie bardziej w stronę absurdu niż mój ulubiony kabaret Mumio. Oby tak dalej, a zaczną go puszczać na TVP2 w Kabaretonie
Zgłoś
RPGFred 2013-08-16, 23:53 3
Znowu on? Przejadło się to, pierdolenie pod publikę.
Zgłoś
Ceembe 2013-08-17, 0:01 1
Googel napisał/a:

@ up
I już zleciały się półmózgie sępy liczące na wirtualne browary dzięki wyświechtanemu obrazkowi... Tylko czekać na półmózgów, którzy zaczną dawać im piwa...
Za maść z góry dziękuję.

Jest jeszcze ta druga grupa, która po sukcesie podobnego komentarza teraz hejtuje ten pierwszy, patologia i hipokryzja.
Zgłoś
energetyk 2013-08-17, 0:12 1
Spoko wy wierzcie w swojego Maksa Krula Pierwszego, ufo, cyklopy i to że amerykanie chca zjesc wam mozgi

TEFAŁEN GÓROM!
Zgłoś
kierownikmasarni 2013-08-17, 0:36
Stop and freeze a nie frisk matole!!!
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-08-17, 1:01 1
Sypie ciekawostkami, bieżącymi informacjami oraz faktami więc ja Mariusza popieram.
Zgłoś
Boim 2013-08-17, 1:18
A gdzie jest obrazek, z Batmanem który leje Robina za "wsiadaj, jedziemy..."?
Zgłoś
s................k 2013-08-17, 1:37
to są informacje z kraju dziesiątki lat przed nami w rozwoju, z kraju w którym mieszkają ludzie o większej świadomości, bardziej rozwinięci
dlatego jest to dla nas ciekawe i czasem niezrozumiałe,
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów