Kolonko i nowy film.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
@ up
I już zleciały się półmózgie sępy liczące na wirtualne browary dzięki wyświechtanemu obrazkowi... Tylko czekać na półmózgów, którzy zaczną dawać im piwa...
Za maść z góry dziękuję.
I już zleciały się półmózgie sępy liczące na wirtualne browary dzięki wyświechtanemu obrazkowi... Tylko czekać na półmózgów, którzy zaczną dawać im piwa...
Za maść z góry dziękuję.
Ludziom się we łbach popierliło od tej poprawności politycznej, taka prawda... Rasistowskie jest zakazywanie białym zatrzymywania czarnych.
powpierdalali znowu 'jedziemy na główną' oraz 'maść na odbytnicę' i cieszą ryje...
czy jest mi ktoś w stanie racjonalnie wytłumaczyć czemu jest taka wielka banda popierdolonych debili ktorzy jarają się tym gosciem i tworzą na jego podstawie opinie? mam wielu znajomych dla ktorych MMK jest bogiem i wyznacznikiem prawdy :/
Energetyk ty popierdolony debilu.
@energetyk
Jedni mają MMA inni Korwina Króla, a ktoś inny polityków, gość mówi sensownie, porusza tematy których polsat czy tvn nie chce poruszać innymi słowy serwuje lepszą publicystykę z kabiny 2x2 niż najnowocześniej wyposażone studio z upierdolonym stołem. Już rozumiesz?
Jedni mają MMA inni Korwina Króla, a ktoś inny polityków, gość mówi sensownie, porusza tematy których polsat czy tvn nie chce poruszać innymi słowy serwuje lepszą publicystykę z kabiny 2x2 niż najnowocześniej wyposażone studio z upierdolonym stołem. Już rozumiesz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów