Moj pierwszy post, mam nadzieje ze sie spodoba. Nie bylo bo to material wlasny. Jak sie spodoba wrzuce wiecej podobnych
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kto takie gówno wstawia na sadola i jeszcze trzyma takie ścierwo w domu...
To prawie dorosła parachybana, jeśli pięknie już sobie radzi z madagaskarem, to można śmiało myszke wrzucać.
Panko napisał/a:
jak bym chciał takie gówno oglądać to bym sobie obejrzał animal planet, chcesz tu wrzucać filmy to daj mu upierdolić swoją rękę, nagraj w trakcie i dzień po ... na pewno dam piwo
To jest sadistic a nie kółko różańcowe więc .
Pająk, wąż, czy podobne im, rozumieją jedynie przez instynkt. Kurwa kupuje zwierzaka, to żeby by towarzyszył, albo dzieciakom się kupuje żeby miały fazę, że chomik im się rusza w klatce, a nie kurwa zamknąć go w klatce, i rzucać mu żarcie pod nos... Chcesz zrobić coś dobrego dla tego zwierzaka? Nie kupuj go.
japierdole, a ja myslalem, ze karaluchy to wielkosci muchy, a to takie bydle o_O!
daj lepiej filmik jak mu sie spuszczasz na oczy, na pewno bedzie ciekawszy...
erniii jesteś imbecylem czy tylko udajesz
a Toszmasz ma racje nie bedzie popytu nie będzie podaży
a Toszmasz ma racje nie bedzie popytu nie będzie podaży
Panko napisał/a:
jak bym chciał takie gówno oglądać to bym sobie obejrzał animal planet, chcesz tu wrzucać filmy to daj mu upierdolić swoją rękę, nagraj w trakcie i dzień po ... na pewno dam piwo
Twoje zdanie można przełożyć na każdy przedstawiany materiał na sadisticu.
Panko napisał/a:
Scroll down
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów