Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mogłeś wrzucić więcej autorze, jak go będzie wpierdalał.
Dałbyś lepiej jak tłucze się ze skorpionem albo co. Tak to nuda.
twoją starą wrzucimy
Hejtować nie będę, bo to nie w moim typie, ale...czy nie lepiej hodować jakieś normalne zwierzątko, a nie coś włochatego/obślizgłego/paskudnego, coś, do czego ludzie czuli i czują antagonizm od dziesiątek tysięcy lat? Pewnie się nie znam, ale hodowanie takiego gówna to dla mnie żaden wyznacznik zajebistości i oryginalności danej osoby.
Ale to jest obrzydliwe/paskudne dla Ciebie. Skoro ktoś to trzyma w domu, to nie po to żeby być zajebistym tylko dlatego, że mu się to podoba. Jedni mają psy, drudzy koty, a trzeci pająki.
Ja pierdolę, eko-pedały to jest natura. Nie wiem czy te chujki są tak ograniczone czy nie chcą widzieć, że w naturalnym środowisku to jest normalność. A jak ktoś wrzuci robala czy mysz do pająka to wielkie poruszenie.
no tak szklane terrarium to naturalne srodowiko pająka,
widać jak ograniczonym idiota jesteś
pomyśl nad argumentami i w ogóle przemyśl to co masz zamiar napisac
Hejtować nie będę, bo to nie w moim typie, ale...czy nie lepiej hodować jakieś normalne zwierzątko, a nie coś włochatego/obślizgłego/paskudnego, coś, do czego ludzie czuli i czują antagonizm od dziesiątek tysięcy lat? Pewnie się nie znam, ale hodowanie takiego gówna to dla mnie żaden wyznacznik zajebistości i oryginalności danej osoby.
Po 1 ja mam pajaka a nie hoduje. hodolwla polega na rozmnazaniu jakiegos osobnika. Po 2 pajak nie jest do zabawy czy glaskania, jest raczej egzotycznym eksponatem, ktorego mozna poogladac, mniej wiecej jak rybki, do zabawy i glaskania mam kota, ktorego osobniki na codzien poluja na myszy i inne male gryzonie (bawia sie nimi i mecza je zanim je zjedza, a czasami nawet porzucaja gdy zabawa sie znudzi). Gdybym jednak umiescil filmik na ktorym kot w brutalny sposob bawi sie z mysza a nastepnie ja zjada mysle ze hejtom nie byloby konca
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów