📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Mówcie co chcecie ale ten co szczekał najbardziej dostał konkretny wpi...dol. Pudzian pokazał czego w USA się nauczył.
Chyba kpisz....walka była ustawiona
Włączam polszmat, by obejrzeć walkę, o której tak głośno w sieci było, a tu kabaret.
Ustawka jak nic.
-Sappowi nic tak naprawdę nie było. Krew krwią ale stał norlamnie, jeszcze się czieszył po walce.
-Walka została przerwana bez powodu. Przecież Sapp się po prostu bronił. Normalnie zawodnik by przeczekał tak jak widzieliśmy to 2 walki wcześniej z murzynem który był bity chyba z 3 minuty na ziemi.
Zawiodłem się na Pudzianie strasznie. Jak taki sport reprezentuje to ja podziękuję.
Albo kaleki albo jakieś świnie które się lewdo ruszają. A jak pojechał walczyć na serio to przegrał...
-Sappowi nic tak naprawdę nie było. Krew krwią ale stał norlamnie, jeszcze się czieszył po walce.
-Walka została przerwana bez powodu. Przecież Sapp się po prostu bronił. Normalnie zawodnik by przeczekał tak jak widzieliśmy to 2 walki wcześniej z murzynem który był bity chyba z 3 minuty na ziemi.
Zawiodłem się na Pudzianie strasznie. Jak taki sport reprezentuje to ja podziękuję.
Albo kaleki albo jakieś świnie które się lewdo ruszają. A jak pojechał walczyć na serio to przegrał...
haha sapp pokazał w 0:33 Pudzianowi gdzie ma kurwa celować.
@Nerfpl
A chwilę po ogłoszeniu końca walki, Sapp (leżąc jeszcze na macie) miał wielkie pretensje do sędziego o taką decyzję. I na końcu te jego potulne ukłony..
A chwilę po ogłoszeniu końca walki, Sapp (leżąc jeszcze na macie) miał wielkie pretensje do sędziego o taką decyzję. I na końcu te jego potulne ukłony..
Nerfpl napisał/a:
Ustawka jak nic.
Sędzia przerwał walkę dlatego, że się Sapp nie bronił. Przeciwnik musi wykonywać ruchy, które pokazują, że jest przytomny/zdolny do walki i może się jeszcze bronić. Sapp po prostu sobie leżał. Walka jak dla mnie była nudna.
Dziwne zachowanie się Sappiącego po przerwaniu walki przez sędziego
Cieszył się jak pojebany,mało kasy przytulił pewnie za oberwanie po plapie
Mimo wszystko życzę Pudzianowi godnego przeciwnika
Cieszył się jak pojebany,mało kasy przytulił pewnie za oberwanie po plapie
Mimo wszystko życzę Pudzianowi godnego przeciwnika
Walka myślę jak najbardziej ustawiona, trochę teatru i na koniec trochę skruchy. Zbyt proste to było.
chuj, że ustawiona i tak będę oglądać kolejne walki z Pudzianem.
kurwa. Pudzian szybki jestes. juz zdazyles wrocic z gali i wjebac na sadola. BRAWO!
na chuj ustawiac walke z takim zawodnikiem? postawa nie byla ofensywna, ciezko bylo nazwac to obrona. wiadomo w jakim kierunku walka zmierzala i w takich momentach sie ja konczy. takie zasady ksw. Sapp jest skonczony. kiedys cos znaczyl, teraz jest showmanem, ktory robi turne po europie przed emerytura. ma wyjebane, nie trenuje i co 2 tygodnie ma walki. z ostatnich 12 wygral az 2.
na chuj ustawiac walke z takim zawodnikiem? postawa nie byla ofensywna, ciezko bylo nazwac to obrona. wiadomo w jakim kierunku walka zmierzala i w takich momentach sie ja konczy. takie zasady ksw. Sapp jest skonczony. kiedys cos znaczyl, teraz jest showmanem, ktory robi turne po europie przed emerytura. ma wyjebane, nie trenuje i co 2 tygodnie ma walki. z ostatnich 12 wygral az 2.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów