18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Mariusz Pudzianowski
rusio93 • 2013-01-24, 23:46
Nie trzeba dużo dodawać,hołd oddany najsilniejszemu człowiekowi świata.
Bez niego całe zawody strongman to już nie to samo i bez względu na to co myślicie o jego nowej karierze,to należy mu się mega szacunek za wszystkie osiągnięcia i godne reprezentowanie Polski przez tyle lat
.

Zgłoś
Gaunt 2013-01-25, 9:22
jak nazywa się ta nuta?
Zgłoś
oozyxak0o 2013-01-25, 9:26 1
ale taka muzyke dac dla pudziana tylko polak mogl tak zjebac, ale filmik okej,piwko
Zgłoś
kamry 2013-01-25, 10:33
zerwikaptur napisał/a:

zasługóje

Mam nadzieję, że masz dziś w planie lekcje polskiego.
Zgłoś
jawor9008 2013-01-25, 10:51
Z całym szacunkiem dla Mariusza i tego co robił, ale wg mnie na miano najsilniejszego człowieka na świecie zasługuje Zydrunas Savickas. To jest siła. Mnóstwo rekordów (m.in. belka 220 kg, martwy ciąg 503,5kg!), 6 razy pod rząd wygrane zawody Arnold Classics, 5 tytułów mistrza świata (federacji IFSA, Pudzian był mistrzem WSM) w 2009 wygrał zawody Fortissimus. Na zawodach IFSA ciężary były nieporównywalnie większe niż na WSM. Dla porównania kule: na WSM z reguły najcięższa ważyła 160 kg, na IFSA najLŻEJSZA to z tego co pamiętam 170 kg z groszami.
Zgłoś
M................7 2013-01-25, 11:25
jawor9008, na Arnold Classic to akurat Pudzian sie nie popisał...
Zgłoś
jawor9008 2013-01-25, 11:31
MJR1987, Bo na AC są inne konkurencje, które Pudzianowi nie leżały. Mianowicie konkurencje czysto siłowe. Ogromny hantel 90kg, yoke na ciężarze ponad 400kg, belka podchodząca pod 200 kg, walizki po 160kg. Tam, gdzie startował Pudzian ciężary były sporo mniejsze (walizki po 120 kg, belka 130, yoke około 300 etc.), za to dłuższy czas konkurencji, większa liczba powtórzeń itp. Bardziej siłowo-szybkościowo-wytrzymałościowe niż siłowe. Oczywiście porównuję jedynie te 2 federacje (notabene w 2011 albo '12 roku się połączyły) a nie mówię o tym, że ciężary na jakich operował Pudzian były małe (nie chcę żeby ktoś mnie źle zrozumiał).
Zgłoś
Wiochmen 2013-01-25, 11:47 2
jawor9008 napisał/a:

MJR1987, Bo na AC są inne konkurencje, które Pudzianowi nie leżały. Mianowicie konkurencje czysto siłowe. Ogromny hantel 90kg, yoke na ciężarze ponad 400kg, belka podchodząca pod 200 kg, walizki po 160kg. Tam, gdzie startował Pudzian ciężary były sporo mniejsze (walizki po 120 kg, belka 130, yoke około 300 etc.), za to dłuższy czas konkurencji, większa liczba powtórzeń itp. Bardziej siłowo-szybkościowo-wytrzymałościowe niż siłowe. Oczywiście porównuję jedynie te 2 federacje (notabene w 2011 albo '12 roku się połączyły) a nie mówię o tym, że ciężary na jakich operował Pudzian były małe (nie chcę żeby ktoś mnie źle zrozumiał).

a Dla mnie rolnik jest silniejszy bo jednego dnia potrafi przewalic tony gnoju...

kurwa co ma jedno do drugiego?
Savickasa kojarze jak razem z Pudzianem na zawodach byli i kazdy mial taki SAM ciezar i do Mariusza zaden huj startu nawet nie mial

wiec nie pierdol mi tutaj
Zgłoś
Kubo 2013-01-25, 11:57 8
To i tak by nic nie dało.

Zgłoś
T-Will 2013-01-25, 12:32
Jak byś pisał ten opis w mojej obecności to byś dostał automatycznie strzała za tą pojebaną czcionkę i kolor.
Zgłoś
rusio93 2013-01-25, 12:52 4
@up
Zesrałbyś się i chuja byś mi zrobił,nie oszukujmy się
Zgłoś
lysy199288 2013-01-25, 12:57
james91 napisał/a:

"Maly ptaszek w duzej klatce"

Mały mózg u głupiego gimbusa
Zgłoś
Brooklincz 2013-01-25, 13:12
Meressin napisał/a:

Na chuj ci te wielkie, czerwone litery?

Komunista!!!
Zgłoś
xeorox 2013-01-25, 13:28
Przez to co leci w tle nie obejrzałem filmu,jak można czegoś takiego sluchać?Filmik o Pudzianie a tu gówno pedalskie.
Zgłoś
Mr Zool 2013-01-25, 13:34
Widzieliscie kurwa ogladalnosc w tv jak wchodzi na ring ? Samo mowi za siebie
Zgłoś
virdem 2013-01-25, 13:35
jawor9008 ma racje, pudzian nigdy nie byl najsilniejszym czlowiekiem na swiecie, byl poprostu mistrzem w "strongmenach" a na AC niestety poza podium
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów