Wiochmen napisał/a:
a Dla mnie rolnik jest silniejszy bo jednego dnia potrafi przewalic tony gnoju...
kurwa co ma jedno do drugiego?
Savickasa kojarze jak razem z Pudzianem na zawodach byli i kazdy mial taki SAM ciezar i do Mariusza zaden huj startu nawet nie mial
wiec nie pierdol mi tutaj
Ohoho. Błyszczysz wiedzą. Porównanie do rolnika wspaniałe. Tylko jak to się ma do tematu?
Co ma jedno do drugiego? Przeczytaj dokładnie co napisałem a nie burzysz się i piszesz farmazony nie mając pojęcia o temacie. Gdyby porównać z jednej strony Pudziana a z drugiej ogromnego Litwina z czasów ich świetności to nasz Mariusz nie ma startu niestety. Pudzian raz był na zawodach AC, gdzie zajął 6 miejsce. Savickas wygrał. Potem Pudzian mimo zaproszeń na te prestiżowe zawody nigdy się na AC nie pojawił.
Pytanie: kto jest najSILNIEJSZYM człowiekiem na świecie a nie kto jest najsprawniejszym wśród siłaczy? A najsilniejszy jest bez wątpienia Savickas.
Wyraźnie zaznaczyłem, że zawody tych dwóch federacji różniły się przede wszystkim ciężarami. WSM to stosunkowo mniejsze ciężary od tych używanych na IFSA. Dla mnie sprawa jest prosta: podnoszę większy ciężar, więc jestem silniejszy. Czego jeszcze nie rozumiesz?
@SzpadyZorro
Kovacs i jego siła nigdy nie zostały udowodnione. Prawdopodobnie były to tylko wymysły czy inne przechwałki.