📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nasiedział się tyle z małpami w Afryce, to i zwinny
Taki cyrk tylko w wadze koguciej, ten cały Prince też tak pajacował aż w końcu się nadział
Ten gatunek ma wrodzoną zręczność, szybkość i umiejętność dryblingu aby przeżyć na sawannie. Widać, że nie raz zapierdolił lwu padlinę z pyska... a tak w ogóle to tylko mi się zdaję, że z afryki uciekają tylko dorosłe szympansy tej samej płci ?
Boguni - nadział się aż raz i to dlatego że nie wyszła mu jego próba zakończenia walki przed czasem bo od samego początku nie obchodziły go punkty tylko nokaut a zazwyczaj ci co pajacują w ringu robią tak bo są świadomi swojej wyższości, wszyscy walczący w ten sposób są/byli dobrzy. Fakt, faktem tylko w niższych wagach mogą sobie pozwolić na takie gimnastykowanie się bo cięzki zwyczajnie nie wyrobił by kondycyjnie.
By opierdolić banana przed innymi małpami ewolucja wpływa na szybkości i refleks i przetrwają najszybsi z największymi czarnymi pytami... tak to działało i działa w świecie zwierząt - dziś szybkość przy kradzieżach i pyta przy głupich dziewojach nadal się sprawdza i zwierzęta się rozmnażają.
Mam kochającą mnie żonę. Z przykrością informuję, że podczas ostatniej zabawy seksualnej wybiłem jej zęby penisem. Ale w sumie to były tylko mleczaki, co nie?
U mnie na filmiku też nikt go nie trafił. Zobaczę w innym internecie
TrynkiTrynki napisał/a:
Ciekawe czy przy nim byście tak pierdolili, wy skurwiałe białasy.
Tee, Django... Jazda od kompa. Bo jak pan wróci to cię wychłoszcze za kare. Chyba, że lubisz smaganie batem po dupie
Będzie mi tu z białasami wyjeżdżał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów