📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Czytałem o tym. Pewien pracownik, który zajmował się aktualizacją cen na półkach dostał zjebki od szefostwa, że chujowo to robi. A, że nie znosi krytyki postanowił podpalić pudełko z fajerwerkami i pójść sobie do domu. Ochroniarz próbował ugasić, ale chuja to dało. W markecie było około 200 osób. Nikomu nic się nie stało.
Miejsce - Tomsk, Rosja.
Miejsce - Tomsk, Rosja.
Nie bez powodu u nas często na zewnątrz sprzedają fajerwerki
Chciał bym coś takiego, w Lidlu przerzyć!
Kurwa ziemniaki po 500 stów ja pierdole , a gadają że w Polsce drogo ......
chlop napisał/a:
Kurwa ziemniaki po 500 stów ja pierdole , a gadają że w Polsce drogo ......
I to w funtach cena podana
A na końcu klijent pakuje wodę mineralną do wózka w ogniu fajerwerków.
baronturbina napisał/a:
Chciał bym coś takiego, w Lidlu przerzyć!
Nie musisz mieć nawet pieniędzy,bierzesz zapalarkę ,albo zapalniczkę podchodzisz do fajerwerkòw,.
Ale ceny mają wysokie, tak zwróciłem uwagę na ten szczegół, przy takich zarobkach: W Moskwie rok 2018 przyniósł średnie zarobki na poziomie 77 700 RUB miesięcznie, co przy wielokrotnie wyższych kosztach życia daje mało atrakcyjne warunki. W obwodach najbliżej zachodnich granic mieszkańcy zarabiali średnio 24 500 RUB.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów