Nie mogłem się powstrzymać i pragnę zaprezentować "nową" reklamę Poczty Polskiej. Ta reklama dokładnie odzwierciedla kondycję spółki
Ktoś chyba odkopał kasetę vhs z 1992 roku.
Ktoś chyba odkopał kasetę vhs z 1992 roku.
Pracuje na pp. Jestem Listonoszem. Musze przyznać że Poczta Polska to stan umysłu...
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.ja pierdolę - idę na pocztę nadać list czy zrealizować pierdolone awizo (bo chujowi listonoszowi nie chce się wjechać windą na 6 piętro i wrzuca świstek do skrzynki pomimo, że jestem w tym czasie w domu), a tam jakiś jebany festyn! Pluszaki, gazety, książki, portfele, torebki, klocki Lego, napoje, bombonierki i czekoladki ... czy ja przyszedłem tam kupić sobie puszkę Coli, czy wysłać pieprzoną paczkę?
po twojej niedawnej wrzucie piosenki o karle z downem (która już poleciała do śmieci - na szczęście) właśnie tak bym obstawiał twoją profesję. Pewnie też jesteś skurwielem-listonoszem, który postępuje w sposób, jaki opisałem wyżej