📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Od papierosa benzyna się nie zapali.
Że palenie zabija palaczy to mam w dupie, ale ten smród waszych ubrań jest okropny...
Marketing level expert
@mygyry, to przestań nas ciągle obwąchiwać!
Cytat:
Od papierosa benzyna się nie zapali.
w Hollywoodzkich filmach się zapala, wszystko masz w wielu filmach, szach mat
Bogacz jebany 3/4 fajki wyrzucił.
Z kumplami rozmawiałem w grudniu o tym, że dożyliśmy czasów gdy już prawie nikt nie pali cygar, a palenie fajek utożsamiane jest z prostakami i budowlańcami.
Pamiętam czasy gdzie się wszędzie jarało, w biurach było siwo od dymu, w szpitalach czy urzędach baby paliły w okienkach gdzie przyjmowały petentów... były jaja.
Pamiętam czasy gdzie się wszędzie jarało, w biurach było siwo od dymu, w szpitalach czy urzędach baby paliły w okienkach gdzie przyjmowały petentów... były jaja.
@Dikarpio Cena jest dyktowana przez unię i będzie, bo nie możemy konkurować cenami fajek w europie ponieważ nastąpi przemyt.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów