W Holandii też Marokasy świętują
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
W Holandii też Marokasy świętują
Policja powinna po prostu strzelać z ostrych i dobijać, wszystkim by to wyszło na zdrowie
kurwa jumanji, małpy komuś spierdoliły
Żenujące, stolica ue, oni tam smażą dekrety o naszej przyszłości, ich przyszłość jest na tych obrazkach. Tylko, że oni pozamykają się za wysokimi płotami, a zwykli ludzie dostaną po tyłkach, jak zawsze zresztą.
ratford napisał/a:
zależy w którym mieście
We Wrocławiu może i nie miałby kto im się postawić, ale są miasta które mają całkiem dobrze wykwalifikowane bojówki kibiców jeszcze.
A ja myślę, że we Wrocławiu chłopaki daliby radę. Są naziole, są kibole..
Gdyby pili jak normalni ludzie to by tego nie było
Ale po uja napierdala w sygnalizację? A potem zdziwko, że duży w niego jebnął...
Cóż, małpoludów zawsze trudno zrozumieć.
Cóż, małpoludów zawsze trudno zrozumieć.
Powinni ich wszystkich zapędzić na statek i wysłać z powrotem do ich obsranego kraju z dykty, gdzie mogą sobie robić burdy do woli, bo i tak szkody nie wyniosą więcej niż 3,5 dolara
wychodzi polityka otwartych granic kurwa jego w dupe zapierdolona mać
Zamiast skorzystać z okazji że jest ich tak dużo i ich powypierdalać to uciekają. Smutno się na to patrzy
Cipczan napisał/a:
Finezja godna profesora fizyki atomowej. Szczególnie rozjebanie kijkiem sygnalizacji świetlnej na przejściu.
Ten przygłup nie zdaje sobie sprawy, że im więcej instalacji miejskiej zniszczą, tym mniej kasy pójdzie na zasiłki.
ja nawet jesli by byla sytuacja jak u nich to w zyciu bym nie wlamal sie do sklepu i nie kradl zgrzewki wody xD
ci ludzie w ogole nie maja mozgu, zostawili w kraju, ciekawe, kiedy po niego wroca i juz tam zostana
ja nawet jesli by byla sytuacja jak u nich to w zyciu bym nie wlamal sie do sklepu i nie kradl zgrzewki wody xD
ci ludzie w ogole nie maja mozgu, zostawili w kraju, ciekawe, kiedy po niego wroca i juz tam zostana
Przyjdzie taki moment, kiedy jakiś starszy pan zapędzony w kozi róg własnego sklepiku, prowadzonego od 40 lat, wyciągnie z szafki MP-40 po ojcu i zacznie się bronić. Będzie kilka ofiar śmiertelnych, bandyci oczywiście rozszarpią dziadka na strzępy, zanim przeładuje, a potem już nic nie zatrzyma pierwszej europejskiej rasowej wojny domowej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów