W Holandii też Marokasy świętują
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W Holandii też Marokasy świętują
Wystarczy strzelać z ostrej kazdego dnia byloby mniej awanturnikow, ale cweli mi nie szkoda
Duczki1234 napisał/a:
Bardzo im kurwa dobrze Strach pomyśleć Co Upa-nistan zrobił by u nas po wygranej w jakimkolwiek meczu na MŚ
zależy w którym mieście
We Wrocławiu może i nie miałby kto im się postawić, ale są miasta które mają całkiem dobrze wykwalifikowane bojówki kibiców jeszcze.
To akurat belgia sie awnturuje a nie marokasy ziomus. Ci biali. jasni bialutcy
moja stara napisał/a:
Ty tak serio czy to wynik Daltonizmu?
Chuj im w dupę na drogę, już i tak im nic nie pomoże.
ratford napisał/a:
zależy w którym mieście
We Wrocławiu może i nie miałby kto im się postawić, ale są miasta które mają całkiem dobrze wykwalifikowane bojówki kibiców jeszcze.
Warszawa to samo a legioniści to cioty i pedały tylko napinać się potrafią .... Chłopaka ukropy w 5 napierdalali to nawet kurwa udawali że nic nie widzą
dlatego nasi piłkarze tak często przegrywają
moja stara napisał/a:
Co ty fanzolisz chłopcze:
Szmata maroko na plechach, jak nie wiesz jak wygląda to masz podpowiedź:
ciapate scierwo zalewa swiat. strzelac z ostrej w slepo bo kobiety i dzieci sa w domach
silwerbalk napisał/a:
Warszawa to samo a legioniści to cioty i pedały tylko napinać się potrafią .... Chłopaka ukropy w 5 napierdalali to nawet kurwa udawali że nic nie widzą
Gdzie i kiedy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów