18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
ProVVe 2022-11-28, 12:11 12
Wystarczy strzelać z ostrej kazdego dnia byloby mniej awanturnikow, ale cweli mi nie szkoda

Ola gringo
Zgłoś
Duczki1234 2022-11-28, 12:13 9
Bardzo im kurwa dobrze Strach pomyśleć Co Upa-nistan zrobił by u nas po wygranej w jakimkolwiek meczu na MŚ
Zgłoś
Cipczan 2022-11-28, 12:21 4
Finezja godna profesora fizyki atomowej. Szczególnie rozjebanie kijkiem sygnalizacji świetlnej na przejściu.
Zgłoś
ratford 2022-11-28, 12:51 1
Duczki1234 napisał/a:

Bardzo im kurwa dobrze Strach pomyśleć Co Upa-nistan zrobił by u nas po wygranej w jakimkolwiek meczu na MŚ

zależy w którym mieście

We Wrocławiu może i nie miałby kto im się postawić, ale są miasta które mają całkiem dobrze wykwalifikowane bojówki kibiców jeszcze.
Zgłoś
moja stara 2022-11-28, 12:54 2
To akurat belgia sie awnturuje a nie marokasy ziomus. Ci biali. jasni bialutcy
Zgłoś
Kriski 2022-11-28, 13:01 14
moja stara napisał/a:

Ty tak serio czy to wynik Daltonizmu?
Zgłoś
Leatherface 2022-11-28, 13:41
Chuj im w dupę na drogę, już i tak im nic nie pomoże.
Zgłoś
silwerbalk 2022-11-28, 13:41 1
ratford napisał/a:

zależy w którym mieście
We Wrocławiu może i nie miałby kto im się postawić, ale są miasta które mają całkiem dobrze wykwalifikowane bojówki kibiców jeszcze.

Warszawa to samo a legioniści to cioty i pedały tylko napinać się potrafią .... Chłopaka ukropy w 5 napierdalali to nawet kurwa udawali że nic nie widzą
Zgłoś
Albert_Z 2022-11-28, 13:54 2
Jak to się mówi, to jest nasza przyszłość Poprawność polityczna
Zgłoś
marcineker 2022-11-28, 16:08 1
dlatego nasi piłkarze tak często przegrywają
Zgłoś
B420 2022-11-28, 16:30 10

moja stara napisał/a:

Co ty fanzolisz chłopcze:

Szmata maroko na plechach, jak nie wiesz jak wygląda to masz podpowiedź:

Zgłoś
mitakana666 2022-11-28, 16:31 3
ciapate scierwo zalewa swiat. strzelac z ostrej w slepo bo kobiety i dzieci sa w domach
Zgłoś
HejterSadola 2022-11-28, 16:37
silwerbalk napisał/a:

Warszawa to samo a legioniści to cioty i pedały tylko napinać się potrafią .... Chłopaka ukropy w 5 napierdalali to nawet kurwa udawali że nic nie widzą

Gdzie i kiedy?
Zgłoś
paniczmax 2022-11-28, 16:38 10
moja stara napisał/a:

Der onet chyba cię źle poinformował
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów