Kolejny "triumf" tolerancji lewackiego zachodu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kolejny "triumf" tolerancji lewackiego zachodu.
Hiszpania na mundial posłała drużynę piłkarską czy straż graniczną? Bramkarz wpuścił wszystko co Maroko posłało w ich stronę. a reszta zespołu nie strzela i przygląda się biernie :/
Aż miło popatrzeć na prawdziwą demokrację.
mariusz3pl napisał/a:
w przyszłym roku wybory....
I mam nadzieję, że największy ukryty, bezdzietny pedał w Polsce je przegra.
Heman napisał/a:
I mam nadzieję, że największy ukryty, bezdzietny pedał w Polsce je przegra.
Nie bądź takim pesymistą. Może jednak wygrasz
u nas nieważne jaka opcja polityczna by nie była to i tak by nie tu nie zostali bo pewny częsty wpierdol od patriotów i brak dobrego socjalu
Atak kamikadze na hulajnodze
wyłapać rozrabiających, następnie wsadzić na statek i wyrzucić do morza u wybrzeży Afryki. za którymś razem reszta się połapie, że nie są u siebie...
Piękno sportowych emocji - jak widać również u zwierząt,
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów