18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Wiewór 2018-01-29, 12:38 2
Fajnie byłoby być wolnym obywatelem we własnym kraju i mieć prawo kolekcjonować broń.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
T................h 2018-01-29, 19:12 1
Abraxus, najważniejsze żeby wstać z kolan, żyć i żreć.

BTW. smutne jest to że... w sumie to po chuj się mam produkować.
Zgłoś
Xaahaar 2018-02-06, 18:17
Nie no tym razem Abraxus ma racje, dostęp powinien być nieco łatwiejszy.
Zgłoś
T................h 2018-02-06, 21:49 1
Xaahaar, nie ma na to żadnych szans za naszego życia. No chyba, że świat w tym czasie pierdolnie i znowu się wszystko zmieni jak 100 lat temu.
Zgłoś
Wiewór 2018-02-07, 10:20
Nie liczycie, że w Polsce coś się zmieni. Wynika to z naszej historii.
Polska od zawsze była podzielona na dwie kasty. Plebs i rządzących. Rządzący jedyne co robili to nakazywali, zakazywali, karali i nie nagradzali.
Rządzący uważa, że plebs nie ma prawa do broni. Co gorsze plebs sam się dał przekonać, że prawa do broni nie ma więc się go nie domaga.
Miałem cień nadziei, że przy wszystkim złym co robi PIS chociaż dadzą nam prawo do broni. Jednak wyjebali świetną ustawię Kukiza do kosza. Jedyne co zmienili to, że będą mogli rozdawać broń swoim partyzantom z wyciętego lasu z OT.

Niby się mówi, że dostęp do broni jest ale w praktyce go nie ma. Nie jest powszechny. Broń jest zarezerwowana dla bogaczy.
Mi osobiście szkoda, czasu, pieniędzy i nerwów, żeby użerać się z aparatem państwowym co z łaski da mi pozwolenie.
To jest upodlenie obywatela, że ja muszę chodzić pod opinie lekarskie. Udawać, że kolekcjonuję broń czy strzelam dla sportu. Zdawać egzamin przed krawężnikiem, który nie ma pojęcia o broni. Później robić badania okresowe za ciężką kasę i udowadniać, że broń mi jest potrzebna.
Ja chcę mieć broń, żeby w weekend postrzelać na strzelnicy do tarczy. Tylko tyle a dla państwa to za dużo.
Nawet w UK można dostać broń łatwiej.

Jebać ten kraj i ciemnogród, który tu mieszka.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
rolerek 2018-02-11, 11:47
Szacunek dla goscia za "Soviet invasion".
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów