Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kibole się plują że się ich wszystkich wrzuca do jednego worka.
He he he.
Tymczasem co robią?
ACAB- All Cops Are Bastards [ Wszyscy gliniarze to skurwysyny ]
Hmm.
Nie to żeby to było wrzucanie do jednego worka. Takimi hasłami i podejściem do policji raczej przyjaciół wśród nich nie znajdziecie. To zdjęcie to nie jest jedyny przykład. To jeden z setek jeśli nie tysięcy, więc nie próbuj mi wmówić że to jest zawsze wina prowokatorskich policyjnych bojówek.
Ale tego nie powinno się promować, nie powinno być kurwa żadnej potrzeby, ludzie sami powinni brać w tym udział z własnej woli.
Jeśli będzie się ludzi uświadamiało po co i dlaczego trzeba ruszyć dupę na takie marsze to ty więcej ludzi pójdzie.
Idąc twoim tokiem rozumowania po co wywieszają afisze o koncertach, filmach, meczach a także reklamy produktów lub spoty wyborcze?
Każdy z własnej woli przecież idzie, kupuje i głosuje!
SPOŁECZEŃSTWO TRZEBA UŚWIADAMIAĆ!
Oglądałeś może relację któregokolwiek z nie-mainstreamowych mediów z zeszłego roku? Bo ja tak. Wyglądało to mniej więcej tak: tylne rzędy spokój, mimo że policjanci pojawiają się w kadrze (było może parę niewybrednych komentarzy - głownie młodzieży); przejście na czoło pochodu - w kadrze pojawiają się zamaskowani ludzie (ale tylko na ułamek sekundy, bo operatora zainteresowała tekstura chodnika); nagle zaczyna się zadyma - ni z gruchy, ni z pietruchy. Można iść i nie robić zadym z policją? Można. Ale trzeba mieć w głowie MÓZG zamiast destruktywnych skłonności.To jak wytłumaczysz fakt, że tam gdzie nie ma POlicji nie ma zadymy? Na marszu POlicja była tylko w niektórych miejscach i tylko tam dochodziło do incydentów.
Marsz niepodległości, sami patrioci, znowu pójdą i rozpierdolą połowe stolicy. W imie patriotyzmu. Brak słów na degeneratów.
Degeneratów to lepiej szukaj po drugiej stronie (czyli w tzw. Antifie) - brudasów, pedałów i fanatyków tanich trunków, ot co.
A teksty typu: "wypierdolimy komuchów z wiejskiej" to po prostu instant classic - i czym kurwa ich zastąpicie? Narodowcami, którzy nie mają pojęcia o rządzeniu, a ich głównym punktem programu jest "obalenie republiki okrągłego stołu"? Zastąpicie liberałów ultra prawicowcami, którzy nie mają pojęcia o rządzeniu i nawet nie mają programu jak nakłonić 2 000 000 młodych do powrotu do PL.
A z tym tekstem "Chwała Bohaterom" to mnie też śmieszycie - jakoś 10 lat temu mało kto o nich pamiętał, a teraz nagle wszyscy są takimi oh ah patriotami, mimo że 90% hołoty wrzeszczącej "chwała bohaterom" nie będzie w stanie wymienić nazwiska dwóch żołnierzy wyklętych
A koronny argument u większości z was to "chuj ci w dupę lewaku"
Samo to, że większość z was pisze o "POlicji" lub o tym, że wszystkiemu winne "lewaki", mimo, że sami na nich głosowaliście przez ostatnie 10 lat, żyjecie w "lewackim" kraju, na "lewackim" kontynencie", w świecie, w którym karty rozdają "lewackie" państwa dużo mówi o poziomie co poniektórych.
O widzę, że ruchy narodowościowe kwitną coraz bardziej... tylko niech ktoś mi wytłumaczy, dlaczego całe te marsze zaczęły się w 2010/2011, a np w 2007 ich nie było? A no właśnie dlatego, że w 2007 był dobrobyt i większość miała pracę. Teraz jesteśmy w spirali stagnacji i bezrobocia i przez to znów ruchy narodowe są w sile, bo hołota woli doszukiwać się winy w "lewakach" zamiast w tym, że nie skończyli zawodówki.
A teksty typu: "wypierdolimy komuchów z wiejskiej" to po prostu instant classic - i czym kurwa ich zastąpicie? Narodowcami, którzy nie mają pojęcia o rządzeniu, a ich głównym punktem programu jest "obalenie republiki okrągłego stołu"? Zastąpicie liberałów ultra prawicowcami, którzy nie mają pojęcia o rządzeniu i nawet nie mają programu jak nakłonić 2 000 000 młodych do powrotu do PL.
A z tym tekstem "Chwała Bohaterom" to mnie też śmieszycie - jakoś 10 lat temu mało kto o nich pamiętał, a teraz nagle wszyscy są takimi oh ah patriotami, mimo że 90% hołoty wrzeszczącej "chwała bohaterom" nie będzie w stanie wymienić nazwiska dwóch żołnierzy wyklętych
A koronny argument u większości z was to "chuj ci w dupę lewaku"
Samo to, że większość z was pisze o "POlicji" lub o tym, że wszystkiemu winne "lewaki", mimo, że sami na nich głosowaliście przez ostatnie 10 lat, żyjecie w "lewackim" kraju, na "lewackim" kontynencie", w świecie, w którym karty rozdają "lewackie" państwa dużo mówi o poziomie co poniektórych.
Chuj ci w dupę lewaku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów