zapowiedź Marszu Niepodległości 2012
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
zapowiedź Marszu Niepodległości 2012
Przypominam, że już w sobotę w Łodzi KONFERENCJA MARSZU NIEPODLEGŁOŚCI! W programie film "Niepodlegli", promocja "Polityki Narodowej" oraz "Magna Polonia" i wystąpienie dwóch głównych postaci Stow. Marsz Niepodległości. W roli głównej Przemysław Holocher Kierownik Główny ONR i Robert Winnicki Prezes Młodzieży Wszechpolskiej! Będzie także możliwość zakupienia patriotycznej odzieży. Zapraszamy!
facebook.com/events/509797949049552/?fref=ts
Chętnie bym się wybrał, gdybym mieszkał w Łodzi. Mam nadzieje, że wrzucą do neta film z konferencji
PS. Uważaj, bo zaraz Cię miejscowe lewactwo zaatakuje
PS. Uważaj, bo zaraz Cię miejscowe lewactwo zaatakuje
Cytat:
Będzie także możliwość zakupienia patriotycznej odzieży.
Sklep normalnie niedługo tu na Sadisticu otworzą...
Co myślicie o takim zaproszeniu na obchody święta 11 listopada?
Macie/mieliście ochotę przed ujrzeniem/a jednak będziecie mieli ochotę BY NA TEJ MANIFESTACJI BYĆ? A może macie tow dupie (jeśli tak- toć kur.a piszcie dzieciaki je*ane!)
Aaaaale się naraziłem za propagowanie święta Państwowego!
Co myślicie o takim zaproszeniu na obchody święta 11 listopada?
Macie/mieliście ochotę przed ujrzeniem/a jednak będziecie mieli ochotę BY NA TEJ MANIFESTACJI BYĆ? A może macie tow dupie (jeśli tak- toć kur.a piszcie dzieciaki je*ane!)
Aaaaale się naraziłem za propagowanie święta Państwowego!
Pierdolenie niestety:( Gdybym wiedział, że coś się ruszy to bym zapierdalał te kilkaset kilometrów do warszafki.
A te jebane mordy w partii rządzącej dalej będą dymać naród bo nikt nic nie zrobi.
A te jebane mordy w partii rządzącej dalej będą dymać naród bo nikt nic nie zrobi.
W tej bezsilności ,zostaje chyba tylko przemoc lub wybory ale na kogo głosować ?.
@up: to dawaj! Ja mam jakieś 130km/40 może 50zł i myślę, że pojadę... Mam nadzieję, że a nuż, może to coś zmieni...
I tak piwko Ci stawiam, za wyrażenie swojej opinii...
I tak piwko Ci stawiam, za wyrażenie swojej opinii...
ru_ziolo napisał/a:
Pierdolenie niestety:( Gdybym wiedział, że coś się ruszy to bym zapierdalał te kilkaset kilometrów do warszafki.
Jeżeli tak będziemy myśleć to nigdy do niczego nie doprowadzimy!!!
krzyś1990 napisał/a:
W tej bezsilności ,zostaje chyba tylko przemoc lub wybory ale na kogo głosować ?.
Przemoc owszem ale nie jak bydło ,które rzuca butelkami na oślep ale w ostateczności. Nie wszyscy chcą w tym uczestniczyć.
Wybory owszem ale ludzie głosują często na tzw. ,,Mniejsze zło" zamiast na tych ,których chcą.Pamiętajmy!!!
Czysta karta = nieważny głos a frekwencja rośnie!!!
A to nie można normalnymi symbolami zachęcać? Zwykłymi ludźmi? Trzeba dawać husara z wydłużoną twarzą albo jakiegoś chudzielca ze starym karabinem?
Normalny obywatel to dopiero tło?
Pierdolę taką Polskę, w której wojsko jest najważniejsze.
Normalny obywatel to dopiero tło?
Pierdolę taką Polskę, w której wojsko jest najważniejsze.
@up
Zawsze możesz się wyprowadzić, tęsknić nie będziemy.
Dla mnie jedyny dylemat to czy jechać w niedzielę 300 km do Wawy czy 200 do Wrocka
Zawsze możesz się wyprowadzić, tęsknić nie będziemy.
Dla mnie jedyny dylemat to czy jechać w niedzielę 300 km do Wawy czy 200 do Wrocka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów