18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 34 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Nefario 2012-10-02, 20:09 9

Możesz nazwać mnie faszystą, możesz nazwać ciemnogrodem ale ja tam będę. Jeśli chcesz żeby coś się zmieniło, to jedna z wielu okazji do tego by zrobić pierwszy krok. A każdego lewaka, który nazwie mnie faszystą zapraszam 11.11.12 na ulice Warszawy. Będziemy mieli okazje to przedyskutować w końcu trzeba sobie zapracować na miano faszysty, nic w tym kraju za darmo nie przychodzi.
Zgłoś
Magik2501 2012-10-02, 20:14 1
2007 - 250 osób
2008 - 300 osób
2009 - 550 osób
2010 - 5 000 osób
2011 - 25 000 osób

Ile pęknie w tym roku?

Swoją drogą siłę nacjonalistów i ogólnie osób o patriotycznych uczuciach widać po srace rządu. Już w wakacje Bronek zapowiadał, że "albo będzie jeden, oficjalny Marsz Niepodległości, albo żaden!" Gdyby nie obawiali się tego, do czego to prowadzi to osraliby temat, jak osrywali go lata temu.

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
B................h 2012-10-02, 20:22
Ja się też wybiorę w tym roku, chciałbym w końcu poznać tą osławioną niemiecką antifę

Link do oficjalnej strony organizatorów jakby ktoś chciał być na bieżąco http://marszniepodleglosci.pl/

Swoją drogą, ciekawe co PO wymyśli aby się nie odbył, bo z tego co czytałem już coś kombinują jak wyżej napisał Magik
Zgłoś
teken 2012-10-02, 20:23
i tak wszystko skończy się jedną wielką burdą.

Zgłoś
Ork.Fajny 2012-10-02, 20:24
Biedroń i Grodzki już się szykują do napierdolu nazioli...
Zgłoś
q................a 2012-10-02, 20:26
kurwy nazisci razem z kato-idiotami Ale rzad przynajmniej rozpierdolą...
Zgłoś
B................h 2012-10-02, 20:27
Dlaczego sam siebie dublujesz, zapomniałeś już, że to zamieściłeś?
Zgłoś
j................s 2012-10-02, 20:31
Nefario napisał/a:

Możesz nazwać mnie faszystą, możesz nazwać ciemnogrodem ale ja tam będę. Jeśli chcesz żeby coś się zmieniło, to jedna z wielu okazji do tego by zrobić pierwszy krok. A każdego lewaka, który nazwie mnie faszystą zapraszam 11.11.12 na ulice Warszawy. Będziemy mieli okazje to przedyskutować w końcu trzeba sobie zapracować na miano faszysty, nic w tym kraju za darmo nie przychodzi.

A będziesz miał browara?? bo inaczej nie idę
Zgłoś
orzeszwmorde 2012-10-02, 20:38
Nefario napisał/a:

Możesz nazwać mnie faszystą

Nefario napisał/a:

w końcu trzeba sobie zapracować na miano faszysty

Jak Twoja ideologia niczego nie zmieni to śmiało możesz nazwać się faszystą.
Wiele nie zdziałasz ale spróbować zawsze warto.
Zgłoś
Nefario 2012-10-02, 20:43
sorry temat mi sie jakoś zdublował to przez połączenie które mi się ciągle zrywa. Prosze o likwidacje któregoś ztematów
Zgłoś
antykreator 2012-10-02, 20:43
Ooo będzie co pooglądać
Niewinni zawsze dobroczynni, miłosierni narodowcy, kontra rozszalały tłum gejów, lewaków, antify i babochłopów. Wszystko razem przypieczętowane policyjną pałką i gazem łzawiącym...

Antykreator + aparat
facebook.com/Antykreator87
antykreator.digart.pl/digarty/
Zgłoś
Nefario 2012-10-02, 20:45
sorry temat mi sie jakoś zdublował to przez połączenie które mi się ciągle zrywa. Prosze o likwidacje któregoś ztematów
Zgłoś
antykreator 2012-10-02, 20:47
ehhh... kiedy ten naród się w końcu pogodzi, sam ze sobą....

Nigdy!!!

Antykreator + aparat
facebook.com/Antykreator87
antykreator.digart.pl/digarty/
Zgłoś
mare30ks 2012-10-02, 20:50
a i tak przyjdzie kaczka i powie ze to marsz poparcia dla niego

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
bishfinger 2012-10-02, 21:44
Nie obchodzi mnie ilu będzie na tym marszu faszystów, nazistów, nacjonalistów a ilu prawdziwych patriotów, media i tak ujmą to w takim kontekście że będzie widać tylko to co ma być widać. Życie w tym kraju nauczyło mnie jednego - jeśli główny nurt w prasie i TV popiera jakieś ugrupowanie polityczne to wcześniej czy później wychodzi nam to bokiem, więc może jeśli najeżdżają na kogoś to ...
Owszem, patriotyzm to nie tylko bieganie z flagą, to praca dla dobra kraju, dbanie o rozwój, wychowanie młodzieży a jeśli trzeba walka z najeźdźcą w obronie kraju. Co jednak jeśli kraj sprzedają swoi? Mają w swoich rękach media co powoduje że nikt z poza układu nie może dotrzeć przekazem? Mam paranoje? Za komuny wszystkie rodziny siadały codziennie przed telewizorem o 19,30 i święcie wierzyły że wszystko co tam podają to fakty! To już było, czy to nas czegoś nauczyło?

Lepiej walczyć o coś niż żyć bez celu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów