18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
~Velture 2018-04-27, 10:19 13
To jest tak chujowe i głupie, że az dam piwo aby obejrzeć gownoburze na glownej.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
nowynick 2018-04-27, 10:21 70
Velture napisał/a:

To jest tak chujowe i głupie, że az dam piwo aby obejrzeć gownoburze na glownej.

chujowe i głupie to jest w wersji oryginalnej. Żeby nie było sam tu dawałem materiał o ostatnich wspaniałych obchodach Święta Niepodległości, nie mam nic do patriotyzmu, ba sam kocham ojczyznę. Ale to oznacza, że pracuje, płacę podatki, że dbam o dwójkę swoich dzieci, a nie darcie mordy na jakiś postnazistowskich wiecach.
Zgłoś
~Velture 2018-04-27, 10:26 39
@up
Dla mnie każda skrajność to debilizm czy to w przypadku lewaków czy prawaków albo w kwestii religijnej czy jakiejkolwiek innej.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Hoofner 2018-04-27, 11:01
gimbusy z podstawówki lepszą wersję by stworzyli , dodaj jakieś wybuchy , skok z okna , porażenie prądem 3 stopia , hilter akbaar czy coś takiego to dam piwo , a tu owoce i warzywa nam prezentujesz co ja mam kurwa z tym zrobić sałatkę do piwa ?
Zgłoś
Jajcarz 2018-04-27, 11:13 4
Hoofner napisał/a:

sałatkę do piwa ?

Robisz kurwa sałatkę do piwa? Co jest z tobą nie tak? Widziałem wielu zjebów na tym portalu, ale to przekracza moje zdolności poznawcze.
Zgłoś
sqnk 2018-04-27, 11:59
mnie rozjebalo
Zgłoś
Wiewór 2018-04-27, 12:03 39

Podsumowujemy:

Najmniej wartościowym natomiast rodzajem dumy jest duma narodowa. Kto bowiem nią się odznacza, ten zdradza brak cech indywidualnych, z których mógłby być dumny, bo w przeciwnym wypadku nie odwoływałby się do czegoś, co podziela z tyloma milionami ludzi. Kto ma wybitne zalety osobiste, ten raczej dostrzeże braki własnego narodu, ponieważ ma je nieustannie przed oczyma. Każdy jednak żałosny dureń, który nie posiada nic na świecie, z czego mógłby być dumny, chwyta się ostatniej deski ratunku, jaką jest duma z przynależności do danego akurat narodu; odżywa wtedy i z wdzięczności gotów jest bronić rękami i nogami wszystkich wad i głupstw, jakie naród ten cechują".

-Arthur Schopenhauer

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
krasnal_hałabała 2018-04-27, 12:50 1
Oho, Hasbara nie śpi. en.wikipedia.org/wiki/Public_diplomacy_%28Israel%29
Zgłoś
Wiewór 2018-04-27, 13:06 1
@up Czytaj w kółko cytat Schopenhauer'a aż go zrozumiesz.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
LOOFAH 2018-04-27, 13:12 43
Abraxus napisał/a:

[/size]
Obrazek

Nacjonalizm to dobro własnego narodu. Obrazek przedstawia SZOWINIZM, czyli połączenie nacjonalizmu z nienawiścią (niższością) do wszystkich innych.
Lewackie systemy od lat wykoślawiają ten termin, żeby z każdego szanującego swój naród i swoją ojczyznę zrobić psychopatę i faszystę. Typowa lewacka narracja, która w całej UE nasz Marsz Niepodległości nazywała "marszem 60 tysięcy faszystów".
Zgłoś
Spiritusek 2018-04-27, 13:16 12
Mnie tam nie przeszkadzają ONRowcy, bardziej bydło lewicowe krzyczące no pasaram zakłocające legalne demonstracje, bajoki wstrętne.
Zgłoś
fantastico 2018-04-27, 13:17 18
Żal patrzeć jak portal na lewo skręca
Zgłoś
dominha 2018-04-27, 13:28 3
Abraxus napisał/a:

@up Czytaj w kółko cytat Schopenhauer'a aż go zrozumiesz.

A ty wierzysz w geniusz niemieckich filozofów? Do kogo jeszcze się brandzlujesz? Marksa? Engelsa? Hegla? Wiesz chyba, co oni "wymślili"?
Zgłoś
latino_lover 2018-04-27, 13:35 13
dominha napisał/a:

A ty wierzysz w geniusz niemieckich filozofów? Do kogo jeszcze się brandzlujesz? Marksa? Engelsa? Hegla? Wiesz chyba, co oni "wymślili"?

Szkoda, że nie zdajesz sobie sprawy z tego jak kretyńskie jest to co napisałeś. Jeśli to na poważnie, to musisz być skrajnie upośledzony intelektualnie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów