mam_racje napisał/a:
Jak podwyższali podatki, wiek emerytalny i gnębili zwykłego człowieka to było zgodne z konstytucją, jak chcą opodatkować banki i zagraniczne firmy drenujące polską gospodarkę - to już zamach na demokrację!
Trzeba być wybitnym debilem by sądzić, że opodatkują firmy i banki. Opodatkują ludzi, gdyż to finalnie klienci pokryją niższe zyski spowodowane dodatkowymi kosztami banków czy hipermarketów. Co do reszty to Polakom nikt nie zabrania zakładać firm za granicą i "drenować" np. gospodarki UK. Tyle, że banda oszołomów podobnych tobie nasłuchała sie kretyństw o niszczeniu Polski przez chuj wie jakie siły i tkwi w swoim umysłowym upośledzeniu. Możemy prowadzić działalności gospodarczą w dowolnym państwie UE! Wiele osób tak robi, robię tak i ja. Nie narzekam, swoje zarabiam i mam w dupie niedojdy obciążające swoimi porażkami wszystkich tylko nie siebie. Prawda jest taka, że PiS skończy jak ostatnio, wyjebie wszystkich w dupę i odpłynie na aferach jak 8 lat temu. Nikt już tego nie pamięta, do tego stopnia wyprali ludxiom łby, że nagle dostali amnezji. Czemu nie zreformują ZUSu i nie dadzą nam zarabiać? Pierdolę prowadzić tu działalność, 1300 zł miesięcznie oddawać tym skurwysynom z ZUSu, kolejne 19 % do US, pierdolę sponsorować 500 dziecioróbcom bo PiS ma takie zachcianki, pierdolę płacić na zegarki, parady wojska 10go co miesiąc, pierdolę Peru Tuska. Nie karmię polskiego US i sram na takie państwo, czy to za rządów PO czy za PiS. Jedni i drudzy to zwylki złodzieje. Pracuję tu a na emeryturę odkładam za granicą, pierdzę ogólnie na polską scenę polityczną i biadolących rodaków którzy z własnej głupoty stali się marionetkami i frajerami do ruchania w dupę. Wesołych świąt.