Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A jakbz tak niemcz przeszli przez Wrocław to byłby pierdyliardowy żal:) Fajna liczba, brawo dla Polonii na kresach!
Co kurwa? Tego sie nie da przeczytać...
Nigdy przypadkiem nie wcisnąłeś ctrl+shift ?
Ale skoro twoje IQ jest tak niskie to ci to przepiszę:
"A jakby tak niemcy przeszli przez Wrocław to byłby pierdyliardowy żal:) Fajna liczba, brawo dla Polonii na kresach!"
Przy kolejnych problemach tego typu podpowiadam Z=Y i odwrotnie.
Ale tu chodzi o to że my tam za bardzo nie jesteśmy mniejszością
Pamiętaj że turcy czy inne ciapate w niemczech czy we Francji to napływowa ludność.
Polacy w Wilnie to raczej są u siebie.
Też bym się wkurwił, jakby mi w Gdańsku niemcy zorganizowali taki pochód.
Swoją drogą, litewskość dzisiejszych Litwinów i ich nawiązania do historii WKL też nie są do końca poprawne, mało tego, potwierdza to sporo historyków litewskich. Dzisiejsza Litwa to potomkowie Żmudzinów i Auksztotów, z Wilnem i Dziukami mają niewiele wspólnego.
To do kogo należy [w skali państw] dany skrawek ziemi zależy od tego czy umie go fizycznie obronić. Tak było jest i będzie i żadne zniewieściałe rurkowce tego nie zmienią.
Polacy stanowią siłę na Litwie to i mogą mieć głęboko w dupie czy to się Litwinom podoba czy nie.
bądzmy szybski od arabów i podbijmy europe
@ment200
Nigdy przypadkiem nie wcisnąłeś ctrl+shift ?
Ale skoro twoje IQ jest tak niskie to ci to przepiszę:
"A jakby tak niemcy przeszli przez Wrocław to byłby pierdyliardowy żal:) Fajna liczba, brawo dla Polonii na kresach!"
Przy kolejnych problemach tego typu podpowiadam Z=Y i odwrotnie.
Nie, nie, nie masz racji. Ja ci przepiszę jakby to było z ctrl+shift:
"A jakbz tak niemcz przesyli pryey Wrocaw to bzbz pierdzliardowz al:) Fajna licyba, brawo dla Polonii na kresach!"
Jakbyś więc ocenił swoje IQ?
Nie wiem czemu Litwini maja taki ból dupy. Skoro w Wilnie większość obywateli to Polacy, i mieszkają u siebie, to powinni zrobić Wolne Miasto Wilno pod protekcją Polski i ból dupy się skończy. Proste.
Polacy byli większością w Wilnie 60 lat temu - fakt. Ale to było 60 lat temu...
Dzisaj Litwo a jutro takie coś na Ukrainie, wsumie smialo mozemy to juz zrobic w UK i Niemczech
bądzmy szybski od arabów i podbijmy europe
Haha! To by było komiczne ! Podobno Polaków jest w istocie koło 100 mln rozsianych po świecie - to zdecydowanie więcej niż arabów w Europie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów