sfora.pl/Zobacz-polskie-szmaty-Obyczajowy-szok-w-Warszawie-g55748
sfora.pl/Zobacz-polskie-szmaty-Obyczajowy-szok-w-Warszawie-g55748
Jak chcą coś zrobić sensownego to zamiast robić z siebie pajaca próbowali by wszelkich środków żeby za gwałty nie było kary 3 lat w zawiasach tylko minimum z 20 lat w jakimś łagrze na kole podbiegunowym.
Studia humanistyczne co? presscot tak samo? Mówi wam coś takiego jak logika Boole'a i prawo podwójnej negacji? Dodam jeszcze, że jest logika, w której podwójna negacja daje wartość negowaną jak u Boole'a lub wartość większą - za pomocą tej logiki można udowodnić m. in. Zasadę nieoznaczalności Heisenberga. To dopiero teraz można zacząc się bać o swoją dupę
''nigdzie nie idę'' - masz przykład
a teraz spierdalaj debilu
Studia humanistyczne co? presscot tak samo? Mówi wam coś takiego jak logika Boole'a i prawo podwójnej negacji? Dodam jeszcze, że jest logika, w której podwójna negacja daje wartość negowaną jak u Boole'a lub wartość większą - za pomocą tej logiki można udowodnić m. in. Zasadę nieoznaczalności Heisenberga. To dopiero teraz można zacząc się bać o swoją dupę
Filozof, nie ? Czy informatyk może?
''nigdzie nie idę'' - masz przykład
a teraz spierdalaj debilu
To nie jest podwójne zaprzeczenie. Zaprzeczenie jest negacją: nie można tu skonstruować analogicznie zdania: "nigdzie idę".
Podwójnej negacji szukaj w zdaniach typu:
"Nie było to nieprzypadkowe".
pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_podw%C3%B3jnej_negacji
Skoro odniosłem się do zdjęcia ze "szmatematyką", to raczej chodziło mi o odniesienie tego do prawa podwójnej negacji w matematyce, a nie języka polskiego.
Także nie ucz ojca dzieci robić "chuju niemyty", pozdrawiam Cię zerze bez szkoły
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów