Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale chociaż Stevie Wonder jej nie zobaczyPodnieś se kurwo ten mikrofon, bo się gibasz jak Stevie Wonder.
Rozumiem, że dla wypowiadających się tu osób nie ma czegoś takiego jak przyczynienie się?
Ps. gdyby one jeszcze były jakieś najs, to bym może miał inne zdanie na ten temat xD
Ciekawe co będziecie za chwile pisać jak na marszu równości pedały i transy będą chodzić nago i trzymać się za penisy, albo się rypać w miejscach publicznych..
Babka dobrze ciśnie, a jebany TVN znowu pierze lemingom mózgi pokazując kogoś kto się na takie zachowanie wkurwia.. Obnażanie się w miejscu publicznym to nieobyczajny wybryk, czyli wykroczenie, za które grozi kara aresztu, ograniczenia wolności, grzywny do 1500 zł.
co będzie następne? adopcje dzieci przez homoseksualistów? a może pójdziemy śladem Kanady (byłej koloni francuskiej) gdzie z pedofilia jako zboczenie została uznana jako preferencja, i nie może być już bardzo surowo karana? nosz kurwa raj dla pedofilii..
a może wzorem tak tolerancyjnych Niemiec, pozwolimy na marsze równości dla zoofilii?
mam lepszy pomysł, bądźmy super nowocześni i zalegalizujmy nekrofilię i może kanibalizm.. no bo przecież nie można człowieka i jego seksualności ograniczać.. Problem gwałtów trzeba rozwiązać inaczej. Zaostrzyć tak prawo dla gwałcicieli, żeby im się na samą myśl chuje ze strachu we własnych tyłkach chowały!
Kuhrwa gardzę lewicowymi debilami, niszczycie państwo i społeczeństwo..
aha i jeszcze jedno... I co ten debil Kuźniar robi jeszcze w TVN.. Czytałem że przyszło ponad 320 000 maili z prośbą o odwołanie tego cycka.. A zarzekał się że jeśli przyjdzie 1000 to sam odejdzie z mediów.. Totalna porażka i gość bez honoru !!!!
Jak ktoś twierdzi, że jakakolwiek kobieta jest sama sobie winna gwałtu, to ja mu szczerze życzę, żeby jego żonę/matkę/dziewczynę/córkę/siostrę wyjebał w dupę jakiś pojeb tylko dlatego że założyła krótką spódniczkę i dekolt przy 30C na zewnątrz w lipcu. Szczerze? Pierdolenie jak te szmatogłowe pojeby - załóżcie na każdą babę plandekę od dżipa jak te pokurwieńce, bo jeszcze kogoś sprowokuje cyckami. Zwierzęta kurwa, co jak kawałek dupska zobaczą to muszą ruchać bo umrą. Tfu! A ta pojebana Pawłowicz przyczynia się do tego że jej ktoś kiedyś pierdolnie w pysk za szczekanie. I żeby jeszcze wyrok dostała za to, kurwa jedna, że sprowokowała.
No już nie pierdol, że to nie ma znaczenia jak baba idzie w normalnych spodniach a jak w ciasnych legginsach i ogromnym dekoltem czy chuj wie co jeszcze. Jak kusi to ryzyko gwałtu wzrasta. Nie umniejszam tutaj winy gwałcącego, ale chodzi o to że bezpieczniej jest nie podniecać widokiem w ciemnej uliczce, bo cholera wie na kogo się trafi.
W którym słowie Crazy Pawłowicz nie miała racji?
Szmaty to szmaty i chuj
W którym słowie Crazy Pawłowicz nie miała racji?
Szmaty to szmaty i chvj
Dobrze piszesz Babka cisnie pedalom i reszcie gowna, a tu do niej sie dopierdalaja. co to wgl kurwa ma byc wychodzenie na golasa i chodzenie po ulicy. Tak mozna ale piwa na dworze wypic juz nie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów