📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mnie tam jej szkoda. Rodzice jej tragicznie zginęli i pozostał jej tylko wujek-fanatyk i mąż-gangster.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
BongMan - pozostał jej Wujek - fetyszysta kotów i mąż - gangster , ale i tak dobrze napisane
Jednak tylko z jednego względu dostaniesz ode mnie piwo - dzisiaj jest ten właśnie dzień
sadistic.pl/10-przykazan-sadola-sadokalog-vt194980.htm
Przeczytaj 5 przykazań, zrozumiesz
Jednak tylko z jednego względu dostaniesz ode mnie piwo - dzisiaj jest ten właśnie dzień
sadistic.pl/10-przykazan-sadola-sadokalog-vt194980.htm
Przeczytaj 5 przykazań, zrozumiesz
panie BongMan
Dlaczego?
Prosta proste pytanie. Kto najwiecej zarobil na katastrofie?
Nr.1 Marta K. i Gangster ok. 3-4mln. (ubezpiecznie + odszkodowanie z panstwa)
Nr.2 Inne rodziny = wielokrotnosc sumy 250tys. + indywidualne odszkodowania (w toku)
Za skromne pieniadze kupili sobie malutkie samochodziki:
Moim skromnym zdaniem jesli byl zamach to najprawdopodobniej na zlecenie rodzin ofiar katastrofy.
Dlaczego?
Prosta proste pytanie. Kto najwiecej zarobil na katastrofie?
Nr.1 Marta K. i Gangster ok. 3-4mln. (ubezpiecznie + odszkodowanie z panstwa)
Nr.2 Inne rodziny = wielokrotnosc sumy 250tys. + indywidualne odszkodowania (w toku)
Za skromne pieniadze kupili sobie malutkie samochodziki:
ah jaka laleczka
@up mówisz o tej suchotnicy u góry bez cycków i dupy?
Pacz ich, bogacze, kurwa, pierdolone!
Co za rozpacz po śmierci rodziców. Musi mieć Porsche, żeby się gdzieś wypłakać. Wszystko za pieniądze podatników i dzięki debilom, którzy tak aktywnie wspierali sektę smoleńską. Zobaczcie teraz, głupie ciemnogrockie kundle, plebsy jebane, jak zrozpaczeni patrioci sobie żyją z odszkodowań.
co jak co ale carrera 4s to super auto. przynajmniej ma dobry gust. to znaczy na autach sie zna ale na kobietach wogle
Te samochodziki kupili dużo wcześniej nić była katastrofa w Smoleńsku!
Pieniądze za odszkodowanie dla rodzin ofiar wymyślił i wypłacił Donald Tusk, któryś z ministrów musiał wypłacić pieniążki! Jak by mi dawali też bym wziął!
Widzę że młodzieżówka PO w natarciu bo sondaże Tuskowi spadają.
Przerzucili się na Kaczyńską to pewnie teraz Radwańska i Lewandowski będą mieli mniej niepochlebnych komentarzy od lemingów!!!
Pieniądze za odszkodowanie dla rodzin ofiar wymyślił i wypłacił Donald Tusk, któryś z ministrów musiał wypłacić pieniążki! Jak by mi dawali też bym wziął!
Widzę że młodzieżówka PO w natarciu bo sondaże Tuskowi spadają.
Przerzucili się na Kaczyńską to pewnie teraz Radwańska i Lewandowski będą mieli mniej niepochlebnych komentarzy od lemingów!!!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów