📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:07
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Może jakiś mutant. Kurwa, ile jest zmutowanych dzieci na hardzie, więc dlaczego by też nie mogło się coś takiego przydarzyć jakiemuś zwierzowi.

podobne do tych robaków co kawe piją z men in black

Jaki konkretny opis w tytule.

Haha piwo za tytuł konkretnie mówiący o filmiku

To Jest " PIES " jak ktos widzial kiedykolwiek ciało czy to ludzki czy zwierzece w stanie rozkładu i to jeszcze w taki upał to wie ze ulega ono znacznemu zniekształceniu i puchnie... ja widzialem i odrazu zauwarzylem w tym "czyms,ufo,czy chuj wie jak to jeszcze nazwali " PSA ""...
Nietoperz Gwałciciel znów uderzył.
A huj, niech go sklonują to się dowiemy co to było ;p

tak to jest jak sie psy dyma
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów