Ale ty jesteś głupi. Typowa katolicka hipokryzja: Skazanie dziecka na długie cierpienie i niemożność normalnego funkcjonowania - ok, to w porządku i w ogóle "moralne", ale aborcja?! Zabronić! To morderstwo!
To jeszcze nic. Pokryta w grudniu locha ma w srodku małe dziki i mysliwy nie moze do niej strzelac w styczniu, a człowiek w/g lewactwa zaczyna sie od 7 tygodnia bo przedtem to zlepek komórek. i jak tu nie kochac takich ludzi i ich logiki.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.@janlew - wszystkich nazywasz lewakami, a co ty wiesz o prawicy jak ty w wierzysz w socjalistyczny PIS?
Taaaa, bo ja to w ogóle popieram każde semitofilskie i proizraelskie ugrupowanie...
To jeszcze nic. Pokryta w grudniu locha ma w srodku małe dziki i mysliwy nie moze do niej strzelac w styczniu, a człowiek w/g lewactwa zaczyna sie od 7 tygodnia bo przedtem to zlepek komórek. i jak tu nie kochac takich ludzi i ich logiki.
Do kobiet w ciąży też nie wolno strzelać więc nie wiem o chuj ci chodzi
A teraz zrób eksperyment myslowy strzel do ciężarnej lochuy i cięzarnej kobiety to sedzia ci wytłumaczy róznice.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Dziecko z progerią. Jeśli mu się poszczęści, może dożyje do balu maturalnego, ale szanse na znalezienie partnerki oceniam ma równi z typowym sadolem.
Moja teściowa szuka młodszego Ma 89 lat i jest prawie dziewicą, bo jej pizda od nieruchania zarosła. Daj namiar na tego kolesia, może jeszcze w swym marnym życiu porucha
Na zdjęciu dobrze się bawią a mała od urodzenia na pewno chodzi naćpana jakimiś miłymi lekami przeciwbólowymi.
Poza tym to hipokryzja z waszej strony, bo jak pojawi się jakiś temat o aborcji to wszyscy są przeciw , a ją od razu chcecie skrobać tylko dlatego że wygląda jak wywinięta na drugą stronę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów