On chce żeby go pogłaskać.
Necro wina jest po twojej stronie. U mnie wszystko śmiga.
Bo masz neta wchuj mega i nie ma różnicy jak ci ze 5 ucieknie. Nie jest po mojej stronie bo 90% sadolów się skarży. Yt i inne działają mi godzinne filmy w FHD a ten minutowy w sd nie chce się zbuforować.
naprawcie ten odtwarzacz nie idzie żadnego filmu na sadolowym playerze oglądać nie buforują się filmy!!!
Kiedy w końcu zrozumiecie, że jak macie chujowy internet to będzie się wam zacinało.. U mnie wszystko działa sprawnie ale znajdzie się grupa z jakąś neostradą albo internetem radiowym z dupy i płacze, że się filmy nie ładują
Kiedy w końcu zrozumiecie, że jak macie chujowy internet to będzie się wam zacinało.. U mnie wszystko działa sprawnie ale znajdzie się grupa z jakąś neostradą albo internetem radiowym z dupy i płacze, że się filmy nie ładują
Nie jest po mojej stronie bo 90% sadolów się skarży. Yt i inne działają mi godzinne filmy w FHD a ten minutowy w sd nie chce się zbuforować..
Chuja się znasz internet 256 kb/s wystarczy do otworzenia tego filmu bez czekania na bufor.
Chuja się znasz internet 256 kb/s wystarczy do otworzenia tego filmu bez czekania na bufor.
Wolę się chuja znać i mieć działające filmiki niż płakać, że odtwarzacz jest zjebany
Wieprzowina w kieszeni u każdego obywatela na wypadek ataku ze strony nieprzyjaciela.@Magicalan akurat z odtwarzaczem jest jakiś problem, pierwszy raz na sadolu muszę czekać aż coś się żaładuje, na innych odtwarzaczach w innych witrynach wszystko działa. no ale przecież ktoś musi uświadomić głupich użytkowników, że to wolny net. och borze...
A u mnie i u znajomych wszystko działa i tutaj i na innych witrynach. Hmmm, może jestem jakimś wybrańcem? Idę poszukać murzyna z tabletkami