18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
N................o 2014-08-07, 22:58
Nemayu napisał/a:

On chce żeby go pogłaskać.

Necro wina jest po twojej stronie. U mnie wszystko śmiga.

Bo masz neta wchuj mega i nie ma różnicy jak ci ze 5 ucieknie. Nie jest po mojej stronie bo 90% sadolów się skarży. Yt i inne działają mi godzinne filmy w FHD a ten minutowy w sd nie chce się zbuforować.
Zgłoś
Magicalan 2014-08-07, 23:01 1
Necro_Crusader napisał/a:

naprawcie ten odtwarzacz nie idzie żadnego filmu na sadolowym playerze oglądać nie buforują się filmy!!!

Kiedy w końcu zrozumiecie, że jak macie chujowy internet to będzie się wam zacinało.. U mnie wszystko działa sprawnie ale znajdzie się grupa z jakąś neostradą albo internetem radiowym z dupy i płacze, że się filmy nie ładują

"Boże, broń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami sam sobie poradzę"
Zgłoś
N................o 2014-08-07, 23:05
Magicalan napisał/a:

Kiedy w końcu zrozumiecie, że jak macie chujowy internet to będzie się wam zacinało.. U mnie wszystko działa sprawnie ale znajdzie się grupa z jakąś neostradą albo internetem radiowym z dupy i płacze, że się filmy nie ładują

Nie jest po mojej stronie bo 90% sadolów się skarży. Yt i inne działają mi godzinne filmy w FHD a ten minutowy w sd nie chce się zbuforować..

Chuja się znasz internet 256 kb/s wystarczy do otworzenia tego filmu bez czekania na bufor.
Zgłoś
Magicalan 2014-08-07, 23:20

Chuja się znasz internet 256 kb/s wystarczy do otworzenia tego filmu bez czekania na bufor.

Wolę się chuja znać i mieć działające filmiki niż płakać, że odtwarzacz jest zjebany

Zgłoś
TomozTM87 2014-08-07, 23:51
wonsz ma żyroskop wbudowany razem z kompasem!
Zgłoś
Hoodini 2014-08-08, 0:21 2
Udaje martwego jak rafalala kobiete
Zgłoś
benzedrine 2014-08-08, 0:36 4
@Magicalan akurat z odtwarzaczem jest jakiś problem, pierwszy raz na sadolu muszę czekać aż coś się żaładuje, na innych odtwarzaczach w innych witrynach wszystko działa. no ale przecież ktoś musi uświadomić głupich użytkowników, że to wolny net. och borze...
Zgłoś
mr_lazybones 2014-08-08, 1:33
opalić się w spokoju nie może...
Zgłoś
Irdo38 2014-08-08, 8:25
pytanie do eksperta za 100 punktów: co to za wąż?

Wieprzowina w kieszeni u każdego obywatela na wypadek ataku ze strony nieprzyjaciela.
Zgłoś
Magicalan 2014-08-08, 11:35
benzedrine napisał/a:

@Magicalan akurat z odtwarzaczem jest jakiś problem, pierwszy raz na sadolu muszę czekać aż coś się żaładuje, na innych odtwarzaczach w innych witrynach wszystko działa. no ale przecież ktoś musi uświadomić głupich użytkowników, że to wolny net. och borze...

A u mnie i u znajomych wszystko działa i tutaj i na innych witrynach. Hmmm, może jestem jakimś wybrańcem? Idę poszukać murzyna z tabletkami

Zgłoś
Zakrzaku 2014-08-08, 18:11
Brakowało tylko "it's a prank,it's a prank"
Zgłoś
balnisk 2014-08-08, 19:27
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Shadownik 2014-08-08, 22:39
Spodziewałem się, że któregoś upierdoli...
Zgłoś
reidar 2014-08-09, 5:53
temat o wężach a nikt nie wkleił ataku żmii. zawiodłem się.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów