Miła obsługa wyjaśnia sytuację.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Cyc jest dupa fajna wpierdol jest sy. I w sumie piwko dla grubej za obrażę jej matki wpierdol się nalezal
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
Dobry sposób na szybkie wzbogacenie.
Pewnie wkurwiła się, że nic z menu nie było bo ktoś zjadł przypadkiem swoją drogą klocuch konkretny
Najbardziej podoba mi się ten moment gdy jedna z pracownic oddzieliła ją i mówi "hej, przestań, spokojnie" ale ta się szarpie więc też zaczyna ją z pięści nawalać
Jest zła, bo jest spierdolona umysłowo. Jakbyś jej niechcący gówniaka zrobił to wyssała by cię z mamony do 3 pokolenia wstecz.
pedał.
-synek, patrz jaka głupia kurwa
-tato, weź jej jebnij uspokajacza
-no co ty, pa co zaraz będzie się działo
-tata, szykuj harpun
-tato, weź jej jebnij uspokajacza
-no co ty, pa co zaraz będzie się działo
-tata, szykuj harpun
przemas6662 napisał/a:
pedał.
alexandrus napisał/a:
Twój stary...
Aż mi się podstawówka przypomniała.
TB303 napisał/a:
Bo do gówniaka trzeba na jego poziomie. Zasięgu parola sprzedać nie mam, to zostaje jechanie na jego poziomie zeby ogarnął.
Aż mi się podstawówka przypomniała.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów