📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uwielbiam posty które mobilizują mnie do refleksji nad życiem. Józef był jej mężem i niby nie poruchał. No ale jak dogłębniej o tym pomyśleć.. Piwo za spojrzenie na sytuacje z innej perspektywy.
..ogólnie to wynika z tego że JÓZKOWI rogi przyjebała. ale sam sobie był winien bo zrobiłjej okno w kuchni!!!
Nikt mi nigdy kurwa nie wmówi ze ona wytrzymałaby w tamtych czasach tyle lat bez dupczenia. Józef na pewno ja grzmocił aż huczało, a jej domniemane "dziewictwo" to tylko bajka dla katoli
swirus666 napisał/a:
Nikt mi nigdy kurwa nie wmówi ze ona wytrzymałaby w tamtych czasach tyle lat bez dupczenia. Józef na pewno ja grzmocił aż huczało, a jej domniemane "dziewictwo" to tylko bajka dla katoli
No racja, ciekawe ile razy Józek dojeżdżał osiołka na którym Maryję zwieźli do stajenki
VVigor napisał/a:
...nie liczyć anala.
Łohoho, buahahaha, hyhy normalnie posrałem się ze śmiechu. Ale suchar, wylot z sadistica zbierać truskawki.
błagam, nie róbcie osobnych tematów z obrazków wstawianych jako komentarze
długo szukałem tej maryjki po sieci, bo chce sobie koszulke taka zrobic. Widziałem ja kiedys ale bez napisow.
jak to Józef nie poruchał?? Na śpiocha w dupala a później dlatego rodziła w szopie
isotop napisał/a:
@Niewinna Kruszynka
Wykurwiaj do kościoła.
Nie nerwuj się chłopcze bo ci guma w majtkach pęknie i mamusia będzie musiała cerować. Idź odrobić lekcje, jutro klasówka z mnożenia.
Dla mnie to jest denne i tyle.
po prostu słabe..
you can suck all the dick you want and still be a virgin, Mary
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów