📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Araiser napisał/a:
widać że i z czytaniem ci słabo idzie, jestem kobietąDzięki, sam to wymyśliłeś ?
Araiser napisał/a:
Pośmiać się można ze wszystkiego - bez różnicy czy dzieciak czarny, czy biały czy fioletowy - ale to w dalszym ciągu człowiek.
na drugi raz "rozejrzyj" się po forum bo jak widać są tu niespodzianki które mogą być niesmaczne więc nie miej do nas pretensji
Araiser napisał/a:
Dzięki, sam to wymyśliłeś ?
Jak by co to jest ona "kobieta"
[quote[Pośmiać się można ze wszystkiego - bez różnicy czy dzieciak czarny, czy biały czy fioletowy - ale to w dalszym ciągu człowiek.
Ja zawsze się śmieje z ludzi, zazwyczaj ich głupoty i nie śmiejemy się z dziecka, tylko z zestawienia foty z napisem...
Może jeszcze nie jest za późno żeby zrezygnować?
PozDro
jacek.walcz napisał/a:
i tak grubo wygląda jak na murzyńskie szczenie
Tak, np. to jest śmianie się z zestawienia zdjęcia z napisem
~Esne
wybacz, nie PRZECZYTAŁEM znaczka przedstawiającego płeć
Araiser napisał/a:
jak byś troszkę więcej czasu poświęcił na czytanie postów na tym forum w innych tematach to bez znaczka byś to wiedział, chyba że żyjesz w świecie pełnym chłopców
wybacz, nie PRZECZYTAŁEM znaczka przedstawiającego płeć
Nie leżało to w moim obowiązku, więc nie czytałem innych postów, jak widać wypowiedziałem się tylko na ten temat, bo inne mnie nie zainteresowały (jeszcze?).
Araiser napisał/a:
Dzięki, sam to wymyśliłeś ?
Pośmiać się można ze wszystkiego - bez różnicy czy dzieciak czarny, czy biały czy fioletowy - ale to w dalszym ciągu człowiek.
Pośmiać się można ze wszystkiego.
jak umiera z glodu to czemu poprostu czegos nie zje??? hehe
Po to jest to forum,żeby się brechać ze wszystkiego. Jeżeli mi nie pasuje zakładka HUMOR DLA DOROSŁYCH to po prostu tam nie wchodzę i już.
Pawlak_bd napisał/a:
@ Araiser, nie spinaj się tak, chyba pomyliłeś forum.
No przyznam, że nie sądziłem, że będzie tu tylu rasistów
Wilczex napisał/a:
Po to jest to forum,żeby się brechać ze wszystkiego. Jeżeli mi nie pasuje zakładka HUMOR DLA DOROSŁYCH to po prostu tam nie wchodzę i już.
Już coś pisałem. Nie mówię o zdjęciu, tylko o komentarzach. Na szczęście sam czarny nie jestem, bo to już w ogóle byłaby przesada
hmm.. pierwszy raz się odezwę.. dzieciak.. jak dzieciak... kiedyś dzieci znajdowało w kapuście i do dzis dzień nic sie nie zmieniło.. noo prawie dzisiaj sie dzieci też znajduje w kapuście tylko że kiszonej w beczkach.. podpis doobry zdjęcie fajne.. więc po co się tym Wkur.. sadistic.. to nie hannna montanna.. czy jak jej tam..
nie rozumiem całej sytuacji. Ktoś kto smieje sie z tej fotki jest dewiantem i tyle. Niech sie leczy. Autorze posta wbij sobie w ten głupi łeb że to "murzyniątko" gdyby było bogate to dalej było by "murzyniątkiem" ale smiało by sie z Ciebie jako głupka i biednego polaczka wywyższającego sie swoim kolorem skóry, spójrz w lustro, moze masz ciemne oczy i karnacje. Moze tez poszedłbys przez komin w Auschweiz?? BTW nie wierze w Boga a tym bardziej w Kosciół ale kolego z avatarem martwego Papieża...Dlaczego Twoja stara nie je bułki.....bo ciągnie druta.....
Regards
Regards
autorze posta powyżej wsadź sobie słoik w dupę i spierdalają stąd
i trochę kultury wiejski pastuchu
i trochę kultury wiejski pastuchu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów