sami sie przekonajcie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
taaaaaaaa i nikogo nie dziwi w pyte kamer obok nich na lotnisku, w samolocie, na drugim lotnisku , w rękawie do samolotu... kamery nie sa ukryte bo jakość za dobra...
U nas w prezencie co najwyżej świąteczną podwyżkę można dostać. Cen...
wstawił byś debilu opis filmu to bym kurwa chociaż nie stracił czasu na oglądanie tego gówna ....
PIWO wyobrażacie sobie ze czarni zorganizowali taka akcje? już widzę ta bandę dzikich czarnuchów wyrywających sobie nawzajem prezenty...
czemu mnie kurwa takie akcje omijają szerokim łukiem?
Gdyby to była prawda, a nie reklama. To gdybym poprosił o szalik zamiast czegoś porządnego i drogiego to bym potem chodził struty z rok.
Dick napisał/a:
Niech cwaniaki do Radomia przyjadą.. Magię świąt szybko stracą. Mikołaja też stracą, bo i go zapierdolą
czego się przypierdalasz do magii świąt i do ludzi którzy próbują zrobić coś dobrego dla innych a w tym zabawnego.Pewnie jesteś przywódca zorganizowanej grupy przestępczej kradnącej kołpaki z osiedlowego parkingu i próbujesz wzbudzić respekt , a jak przychodzi zadyma to w oczach strach twardzielu.
dla mnie to coś pieknego , bo jakoś sie w zyciu nie spotkałem żeby ktoś coś takiego na wielka skale zrobil za nic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów