sami sie przekonajcie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Święta w stanach to komercha ale i tak zajebiście wyglądająca. Piwko
Niech cwaniaki do Radomia przyjadą.. Magię świąt szybko stracą. Mikołaja też stracą, bo i go zapierdolą
4:29, oj zdrowo bym poszarpał.
@up
Dałbym ci max tą z 4:30
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Dałbym ci max tą z 4:30
@up dokładnie. Fajnie się ogląda, i o to właśnie rozchodziło się reklamo twórcą
Piwo za wrzutkę
prawda jest taka ze na zachodzie takie "promocje", bo o to głównie chodziło, aby ci ludzie ponownie wybrali ich linię lotniczą, są częste, po pierwsze firma ta ma dupną reklamę, te prezenty wpisze sobie w koszta, a marketing szemrany załatwi więcej niż reklama w tv
a u nas, promocja na zdechłego karpia i bony 10zł na złom telewizyjny bez FHD
a u nas, promocja na zdechłego karpia i bony 10zł na złom telewizyjny bez FHD
Ciekawe co by zrobili, jakbym powiedział: zdrową dziwkę, 2 sciechy koksu i szampana z lejkiem
Ten co poprosił o gacie i skarpetki pewnie sobie nieźle w brodę pluje
E tam, Trimble R10 i tak by nie mieli na stanie.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów