18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Przyznajcie sie kazdy z was kiedy byl gowniarzem chcialby takie cudenko . Zreszta ... ja chce go nawet teraz . no bo kto by nie chcial polatac sobie dla zabicia czasu tym "olbrzymem" wsrod gowien z kartki A4

Jak bylo to chujowo otagowane
Zgłoś
pkh 2012-06-24, 18:25 1
teraz silniki o takiej mocy że wszystko może latać, jak widać to ledwo co, ale lata
Zgłoś
DyndaS 2012-06-24, 19:29 4
a potem ludzie mówią że UFO widzieli

Pierdol szkołę zostań ninja!!!

Te studia pożerają zdecydowanie za dużo czasu...
Zgłoś
ODkarzacz 2012-06-24, 21:42
Zajebista sprawa ale takie coś rzucisz i leci, a za młodu papierowe samoloty miały to do siebie, że rzadko kiedy poleciały ładnie, dlatego to było tak zajebiste
Zgłoś
thewhitestar 2012-06-24, 21:44
Ja i tak z kartki robię lepsze.
Zgłoś
scartx 2012-06-24, 21:48
to jakies gówno jest
Zgłoś
FoxBlade 2012-06-24, 22:50
A jakby to coś niefortunnie spadło na ziemie i zabiło jakiegoś 10-latka? Temacik na harda? ^^
Zgłoś
P................A 2012-06-24, 23:01
Tupolev? Czy to ten TU-154?

Zgłoś
Barthuss 2012-06-24, 23:02 63
To dopiero była frajda!
Zgłoś
ru_ziolo 2012-06-24, 23:34 1
@ UP większość moich kumpli skrzydła w odwrotną stronę montowało
Zgłoś
krzychon 2012-06-24, 23:46
gówno - dla gościa co zamieścił ten filmik... chcesz się wrócić do czasów kiedy takie mniejsze z A4 puszczałeś ? to się kurwa wróć... Ja robiłem lepsze i co z tego ? Zostaw przeszłość myśl jak naprawić teraźniejszość...
Zgłoś
szefooo 2012-06-25, 0:26
No zięciu niedługo ślub z moją córką. Musimy poważnie porozmawiać. Co byś chciał robić w życiu?
A jak każdy w sumie chciał bym sobie polatać olbrzymim papierowym samolotem na sterowanie.

NO KURWA BŁAGAM CIĘ!!!

ironią w ryj
Zgłoś
mateelv 2012-06-25, 1:14
10 latka? bitch, please
Zgłoś
Q................c 2012-06-25, 1:16
Takiego na lekcji puścić, aż musze spróbować.
Zgłoś
d................i 2012-06-25, 8:06
Cytat:

Jak bylo to chujowo otagowane

Weźcie się kurwa z tymi tekstami ogarnijcie jak było to i tak wypierdolą nie ważne czy napiszecie że chujowo otagowane. Może i chujowo ale BYŁO rozumiecie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów