Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Głupty gadasz z tym pomaganiem, kiedyś wpierdoliłbym się rozwaloną oponę na trasie lublin-warszawa gdyby mi tirowiec nie powiedział wcześniej
@spiepszaj_dzbanie No tak, bo w tym przypadku na lewym pasie była wycieczka z częstochowy w liczbie 40 osób.. mógł chociaż spróbować, była by szansa że osobówka chociaż lekko wytraci prędkość na barierce.
Pusta nie pusta druga strona. Wyobraźmy sobie, że tirowiec zjechał na przeciwny pas, koleś w seledynowym kartonie łączy się z powrotem ze swoją świadomością - powiedzmy, że przysypiał - i wraca na swój pas. I też jest jebnięcie, tylko na lewym pasie. Kartonowiec nie żyje, jak się wytłumaczyć?
Pokazać nagranie z kamerki?
@up
"Gdyby uciekał, ofiar było by więcej, bo ciężarówka mogłaby wpaść w poślizg i wyjebać bezwładnie w jakieś auto (np. w ciebie)."
1. Droga była pusta
2. Gdyby uciekał to "mógłby" wpaść w poślizg. A jak nie ucieka to na 100% jebnie czołowo. Wybór jest prosty.
Przez tirowców pozbyłem się CB. Nigdy chuje nie pomogą, nie powiedzą o niebezpieczeństwie. Tylko kurwa cały czas te śląskie pierdolenie na poziomie podstawówki. Kiedyś myślałem że to normalni ludzie którzy lubią jeździć. Teraz myślę że to głównie przegrywy życiowe. Z wyjątkami oczywiście. Ale wystarczy że 20% to będą totalne głąby i to uczyni z nich najgłupszą grupę zawodową w PL.
"Ooo, jakiś typu który ewidentnie nie powinien wsiadać za kółko nagle zmienia pas w wypierdala mi przy pełnej prędkości, bez hamowania, centralnie na czołowe! Trochę lipa, bo w którą bym stronę nie próbował uciec nie uniknę kolizji... Co bym nie zrobił i tak we mnie trafi, czy czołowo czy w bok i na 95% zdechnie. Chuj, zaryzykuję dodatkowo własne życie spadając do rowu, na drzewa i kładąc wypełnioną tonami towaru pakę (która może zwalić mi się na łeb) żeby dać jakiemuś zjebanemu randomowi +5% szans na przeżycie oraz żeby el_kadafi się nie przypierdalał."
Btw. Co miesiąc odbieram tira z dostawą i kurwa stwierdzam, że kierowca tira to stan umysłu na dziesiąt dostaw jeden był normalny bo miał 22 lata i od dwóch lat lejce. Kurwa spierdoleńcy i tyle
"Gdyby uciekał, ofiar było by więcej, bo ciężarówka mogłaby wpaść w poślizg i wyjebać bezwładnie w jakieś auto (np. w ciebie)."
1. Droga była pusta
2. Gdyby uciekał to "mógłby" wpaść w poślizg. A jak nie ucieka to na 100% jebnie czołowo. Wybór jest prosty.
Przez tirowców pozbyłem się CB. Nigdy chuje nie pomogą, nie powiedzą o niebezpieczeństwie. Tylko kurwa cały czas te śląskie pierdolenie na poziomie podstawówki. Kiedyś myślałem że to normalni ludzie którzy lubią jeździć. Teraz myślę że to głównie przegrywy życiowe. Z wyjątkami oczywiście. Ale wystarczy że 20% to będą totalne głąby i to uczyni z nich najgłupszą grupę zawodową w PL.
nie trzeba było długo czekać jak DOKŁADNIE by wyglądała cała sytuacja gdyby gościu chciał uciec przed tą osobówką.
sadistic.pl/wypadek-na-trasie-73chmielnik-busko-zdroj-vt485328.htm
więc nie nie dziel się już z nami żadnymi mądrościami
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów