Lub ten drugi był za wolny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Lub ten drugi był za wolny.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szacun za takiego weselniaka na łeb , wybił mu cwaniakowanie z głowy
Aż mlasnęło. Ale ten kop na ziemi niepotrzebny był, nieładne to było.
Ale cepy jak spod remizy.
kasiakamyczek napisał/a:
Ale cepy jak spod remizy.
na ulicy liczy się tylko i wyłącznie SKUTECZNOŚĆ, nic innego.
On tylko od pługa oderwany.
Atak, atak, atak!!!
ratford napisał/a:
na ulicy liczy się tylko i wyłącznie SKUTECZNOŚĆ, nic innego.
Ile przyjąłeś ciosów?
Pięknie zmylił gościa lewą.
Figofago w kolorowych majtkach tylko się ładnie podłożył i siadł luj ogłoszać pierwsza klasa.
Jak mówiła Aleksandra Kozeł w "Misiu"; Dobranoc książe...
Kazikowe; "Zakurwienie z laczka, poprawięnie z kopyta" mało sportowe, ale cóż... jeśli skuteczne.
Figofago w kolorowych majtkach tylko się ładnie podłożył i siadł luj ogłoszać pierwsza klasa.
Jak mówiła Aleksandra Kozeł w "Misiu"; Dobranoc książe...
Kazikowe; "Zakurwienie z laczka, poprawięnie z kopyta" mało sportowe, ale cóż... jeśli skuteczne.
Kretyn potknął się o własne nogi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów