takie tam, po siłce XD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pewnie steki wpierdalał
Mi to się kojarzy z jednostką "piekielne ogary" z Heroes III - chyba sobie zagram daję piwo!
Czy to aby nie fake?
A tak wygląda pies Burneiki
właściciel mieszał mu Pedigree z koksem
@Topol242 nie, to pewna choroba powodująca u pewnych zwierząt przerost tkanki mięśniowej, nie pamiętam jak się nazywała.
@up
Albo inteligentny inaczej właściciel, który wpierdalał w swojego psa sterydy, bo i tacy się zdarzają
Albo inteligentny inaczej właściciel, który wpierdalał w swojego psa sterydy, bo i tacy się zdarzają
Chleb razowy napisał/a:
Mi to się kojarzy z jednostką "piekielne ogary" z Heroes III - chyba sobie zagram daję piwo!
Tylko że piekielne ogary miały po trzy łby...Tak gwoli ścisłości, pozdrawiam
Up
Pojebało ci się z cerberami.
W mojej okolicy był taki pies, co go typy sterydami pompowali. Raz mniejszego psa przegryzł na pół, ale długo nie pożył, bo mu pompka siadła.
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Pojebało ci się z cerberami.
W mojej okolicy był taki pies, co go typy sterydami pompowali. Raz mniejszego psa przegryzł na pół, ale długo nie pożył, bo mu pompka siadła.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów