Autorski program specjalisty z Taszkentu.
Autorski program specjalisty z Taszkentu.
Przecież takiego huja to bym tępom brzytwą nacinal i solil a potem połamał.
Otóż nie tym razem pomimo, że wygląda to brutalnie,
Juz ja znam tych znachorów moja Ex poszła kiedys do szeptuchy czyli starej baby zajmujacej sie czarami czy jakos tak ale do sedna po wyzycie tamta jej takich głupot nagadała o wampirach energetycznych itp ze wrociła jeszcze bardziej jebnieta niz była Wiec moim zdaniem medycyne nauturalna i ludowa trzeba traktowac z dystansem
Ty też masz dobrze najebane... Opowiadasz o tym i jeszcze cieszysz jape.
To mamy dla Ciebie zajebistą propozycję masażysty w jakimś kraju na zadupiu świata. Do tego owocowe środy i kalta multiżłop do pobliskiego całodobowego!
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/Juz ja znam tych znachorów moja Ex poszła kiedys do szeptuchy czyli starej baby zajmujacej sie czarami czy jakos tak ale do sedna po wyzycie tamta jej takich głupot nagadała o wampirach energetycznych itp ze wrociła jeszcze bardziej jebnieta niz była Wiec moim zdaniem medycyne nauturalna i ludowa trzeba traktowac z dystansem
Skąd ja to znam z moją ex było podobnie byliśmy na jakiś targach ezoterycznych i kolo podobny do einstaina tylko dodatkowo z nagrywaniem na środku czoła naliczył jej 11 demonów , jebnięty oszust jak ona miała z dobre 33 to minimum.
Przecież takiego huja to bym tępom brzytwą nacinal i solil a potem połamał.
nie zesraj się
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów