Autorski program specjalisty z Taszkentu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Autorski program specjalisty z Taszkentu.
Przecież takiego huja to bym tępom brzytwą nacinal i solil a potem połamał.
Widać, że kończył ten tańszy kurs fizjoterapii
przy tej rozdzielczości to nawet glapińskiego przypomina
Ryju1983 napisał/a:
Predzej starych imbecyli
Młody to rozchodzi
Ryju1983 napisał/a:
Bez przesady, może ta gimnastyka coś pomoże. Nie ma co od razu spisywać gówniaka na straty, ktoś musi robić telefoniki dla modnych zachodnich pedałków, a łapy chujek ma chyba sprawne, bo pan doktór tylko nogi rehabilituje.
Juz ja znam tych znachorów moja Ex poszła kiedys do szeptuchy czyli starej baby zajmujacej sie czarami czy jakos tak ale do sedna po wyzycie tamta jej takich głupot nagadała o wampirach energetycznych itp ze wrociła jeszcze bardziej jebnieta niz była Wiec moim zdaniem medycyne nauturalna i ludowa trzeba traktowac z dystansem
Znachor czy zwyrol, trudno powiedzieć.
Masaż relaksujący tak bardzo, że aż młody w pampersie musiał go przetrwać.
KapejloneK napisał/a:
Bez przesady, może ta gimnastyka coś pomoże. Nie ma co od razu spisywać gówniaka na straty, ktoś musi robić telefoniki dla modnych zachodnich pedałków, a łapy chujek ma chyba sprawne, bo pan doktór tylko nogi rehabilituje.
kurwa ciebie stary musiał zrzucać ze schodów, a ty pewnie sie cieszyłeś ze zwraca na ciebie uwagę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów