📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jaguar. Póki młody to zajebista kicia, ale dorosły by go rozszarpał.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Trąci trochę zoofilią..
Tak z ciekawości, chciałem się dowiedzieć jaka jest różnica między lampartem (żyje w Afryce, Azji), a jaguarem (Ameryka S), prócz tego, że jaguar (3 miejsce) jest większy od lamparta (4 miejsce), różnią się kropkami na ciele. Lampart ma je całe czarne, a jaguar takie jakby puste, jedynie z otoczką. Największym żyjącym kotem jest tygrys, a nie jak zapewne wielu myśli lew. Porównam tygrys z lwem. Tygrys: długość do 330 cm, bez ogona do 290 cm, wysokość do 115 cm, masa do 423 kg. Lew: długość do 350 cm, bez ogona do 230 cm, wysokość do 120 cm, masa do 250 kg. Taki tam kiciuś:
cosiarz napisał/a:
A potem:
Tak z ciekawości, chciałem się dowiedzieć jaka jest różnica między lampartem (żyje w Afryce, Azji), a jaguarem (Ameryka S), prócz tego, że jaguar (3 miejsce) jest większy od lamparta (4 miejsce), różnią się kropkami na ciele. Lampart ma je całe czarne, a jaguar takie jakby puste, jedynie z otoczką. Największym żyjącym kotem jest tygrys, a nie jak zapewne wielu myśli lew. Porównam tygrys z lwem. Tygrys: długość do 330 cm, bez ogona do 290 cm, wysokość do 115 cm, masa do 423 kg. Lew: długość do 350 cm, bez ogona do 230 cm, wysokość do 120 cm, masa do 250 kg. Taki tam kiciuś:
Obrazek
Różnica jest taka, że lampart żyje w Afryce, Azji, a jaguar w Ameryce środkowej i lampart ma kropki całe czarne, a jaguar takie puste z otoczką
Ale nie, na poważnie, dobre pytanie, nigdy się tym nie interesowałem, zaciekawiłeś mnie swoim pytaniem
kurwa, Panowie i Panie, jak ja bym chciał mieć takiego "kota"... wspaniały, rzecz raczej "niepowtarzalna".. coś pięknego.. ewentualnie lwa, trzy, no może siedem.. te stworzenia są tak piękne, mądre i niespotykane (w domach gimby, oswojone) że aż żal dupe ściska, zazdroszczę skurwysynowi!
MosQuito9217 napisał/a:
kurwa, Panowie i Panie, jak ja bym chciał mieć takiego "kota"... wspaniały, rzecz raczej "niepowtarzalna".. coś pięknego.. ewentualnie lwa, trzy, no może siedem.. te stworzenia są tak piękne, mądre i niespotykane (w domach gimby, oswojone) że aż żal dupe ściska, zazdroszczę skurwysynowi!
Albo ja jestem pijany, albo ty, nic nie zrozumiałę...
Melooksg napisał/a:
Takiego "kicura" w POlsce
Won z tematu, od polityki masz onet
1:28 Zoophilia albo ta prawa reka mu sie "osunela" -.-
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów