📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
Pomijając ten żałosny fake mam dla Was autentyk. Miesiąc temu pracowałem w fabryce narzędzi i na zakładzie skończyły się maski, które potrzebne były podczas szlifowania. Pojechałem do sklepu z artykułami budowlanymi i sprzedawca powiedział, że przez całą tą akcję z COVID-19 ludzie wykupili wszystkie i wszelkiego rodzaju maseczki. W związku z tym, w niektórych zakładach, zdesperowani pracownicy używali takich właśnie pampersów nałożonych na twarz, w ochronie przed pyłem i całą resztą syfu.
MenSa napisał/a:
Staram się wpasować w obecne tu ostatnio trendy, ale nie po to aby zaistnieć, tylko z nudów zbadać stopień spierdolenia.
Bądz sobą, idz pod prąd, nie próbuj wpasowywać się w idiotów bo też przykleją Ci łatkę idioty to Ci dobrze zrobi i uratuje ten niegdyś wyśmienity portal
Nutella. Zawsze rozpoznam konsystencję -.-
W sumie jak tak se patrzę to pandemie nie są takie złe.
Rano wstałem. Komentarze poczytałem. Internety wygrałem.
.
.
.
.
.
.
.
.
Niegdyś. Słowo klucz.
.
.
.
.
.
.
.
.
michu225 napisał/a:
Bądz sobą, idz pod prąd, nie próbuj wpasowywać się w idiotów bo też przykleją Ci łatkę idioty to Ci dobrze zrobi i uratuje ten niegdyś wyśmienity portal
Niegdyś. Słowo klucz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów