📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
że w ten sposób może robić loda przypadkowo spotkanym osobom i się nie zarazi
Powiedziała, że jak nie ma wycięcia to jest trudno oddychać bo powietrze się filtruje przez maskę więc wycięła sobie otwór żeby łatwo było oddychać nieprzefiltrowanym powietrzem. No bo przecież maski się nosi, żeby było łatwo oddychać a nie żeby filtrowały powietrze! Głowka pracuje!
Powiedziała, że trudno jej się oddycha w maseczce więc wyciała sobie dziurę. W Polsce to ludzie mają maseczki na czole albo na szyi, bąć z odsłoniętymi żydowskimi kulfonami chodzą. Także i u nas debili nie brakuję.
Że Sunday wrzuca każde gówno jakie znajdzie już się przyzwyczaiłem, ale Ty HALu?
Popmajster napisał/a:
Powiedziała, że trudno jej się oddycha w maseczce więc wyciała sobie dziurę. W Polsce to ludzie mają maseczki na czole albo na szyi, bąć z odsłoniętymi żydowskimi kulfonami chodzą. Także i u nas debili nie brakuję.
A największym jesteś ty.
alucard321 napisał/a:
Że Sunday wrzuca każde gówno jakie znajdzie już się przyzwyczaiłem, ale Ty HALu?
nie mam nic na swoją obronę.. za to mam honor się przyznać, przepraszam
Te głupie chińczyki są jednak głupie. Chcieli się pozbyć Europejczyków i Amerykanców a przetrwają najmądrzejsi i z czasem chinczyki same sobie zaskodzą
I bardzo dobrze. Ja tam tego gówna nie noszę.
Ze względu na stan zdrowia, niepozwalający na noszenie maseczki, nie trzeba jej nosić!! Do tego, nie trzeba mieć żadnego papierka.
Poczytajcie, albo dajcie sobie założyć kagańce jak psy przez pana.
Ze względu na stan zdrowia, niepozwalający na noszenie maseczki, nie trzeba jej nosić!! Do tego, nie trzeba mieć żadnego papierka.
Tudeski napisał/a:
I bardzo dobrze. Ja tam tego gówna nie noszę.
O kurde, ale z ciebie gangster! Pasów w aucie pewnie tez nie zapinasz, bo to wymysł rządzących, nie?
Ja tego chujostwa wogole nie zakladam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów