Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Eksperci stwierdzili, że co najmniej P2 lub chirurgiczne i używane max 20 minut po czym wymieniane.
Już lepiej zachowywać na zewnątrz bezpieczny odstęp ponad 2 metry, a w sklepach czy wewnątrz przy dużej ilości ludzi zakładać maseczki, które jeżeli są jednorazowe to rzeczywiście używać raz.
Ogólnie zwykłe maseczki "szmaciane" czy materiałowe są bez sensu, tak samo jak antysmogowe.
Eksperci stwierdzili, że co najmniej P2 lub chirurgiczne i używane max 20 minut po czym wymieniane.
Już lepiej zachowywać na zewnątrz bezpieczny odstęp ponad 2 metry, a w sklepach czy wewnątrz przy dużej ilości ludzi zakładać maseczki, które jeżeli są jednorazowe to rzeczywiście używać raz.
To zależy jaki ekspert, z lewicy czy prawicy. Ci eksperci w dzisiejszych czasach to są huja warci.
Może na randkę jechał i wolał się upewnić że wstydu nie będzie
To zależy jaki ekspert, z lewicy czy prawicy. Ci eksperci w dzisiejszych czasach to są huja warci.
Takie czasy, gdzie się nie rozejrzeć sami eksperci i same gwiazdy.
Jeśli ktoś ma tak ograniczoną wyobraźnie i uważa, że maseczka nie chroni go przed innymi, czy innych nie chroni przed nim to patrząc na perspektywę jednej osoby może się zgodzę, ale nie kurwa społeczeństwa 38 milionów ludzi, gdzie w ciągu godziny dochodzi do MILIONÓW sytuacji gdzie ludzie są w bliskim kontakcie i maseczka na mordzie większości społeczeństwa może obniżyć prawdopodobieństwo tego zarażenia KILKUKROTNIE!
Polecam eksperyment dla niedowiarków, kupcie 1l niebieskiej farby, napełnijcie nią usta, wystawcie język i zacznijcie pluć na wszystko w pokoju, dokładnie udokumentujcie co zostało zafarbowane a następnie całą czynność powtórzcie z maseczką na mordzie.
Sam maseczki nie noszę, nie jestem w grupie ryzyka a noszenie jej dla zdrowia, kiedy wpierdalam tyle dragów byłoby jebaną hipokryzją, ale gdy ktoś zwraca mi uwagę w sklepie to zawsze mówię "przepraszam, zawsze mam maseczkę, tym razem wyjątkowo jej zapomniałem", bo kurwa nie jestem cymbałem, który nie potrafi zaakceptować, że świat zmienia się nie po naszej myśli.
Ogólnie zwykłe maseczki "szmaciane" czy materiałowe są bez sensu, tak samo jak antysmogowe.
kolejny ekspert co edukację zrobił na sraczu z telefonem w ręku.
Jesteś dystrybutorem tych masek chirurgicznych?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów