📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
LO placzki bo trza było nie zapierdalac,pewnie kupuje Maserati żeby smigac 60 km/h. Wszędzie zjeby kwejkowe .
Ale słup takie wytrzymały... Można zwątpić że to wydarzyło się w Rosji...
dziennikarskie kurwy. Troche prywatnosci, facetowi umarl syn, widac ze sie rozkleil i to przezywa, a ci puszczaja to w swiat. Dlatego sadze ze to druga po politykach najgorsza grupa spoleczna, kurwy bez kregoslupa moralnego. To ze klamia non stop to rozumiem bo im przeciez za to placa ale reakcje goscia mogli ocenzurowac, sam nie chcialbym byc na jego miejscu
a w sumie to zakurwil konkretnie, ciekawe czy zapierdalal sam, czy chcial sie pokazac przed kolezanka ;D
a w sumie to zakurwil konkretnie, ciekawe czy zapierdalal sam, czy chcial sie pokazac przed kolezanka ;D
Czekam aż sprowadza do nas to maserati, a sprytne polaczki w kilka miesiecy doprowadza je do "bezwypadkowego" stanu
Jaszczura napisał/a:
LO placzki bo trza było nie zapierdalac,pewnie kupuje Maserati żeby smigac 60 km/h. Wszędzie zjeby kwejkowe .
jak widać, nie jest nieśmiertelny. ma jeździć zgodnie z przepisami, a tu 50km/h na pewno nie było. czy ty też uważasz, że jak masz superauto, to prawo cię nie obowiązuje?
zaskoczony...?
Oni zwykłą Ładą nie potrafią kierować a co dopiero Maserati.
Ależ kurwa jak się zapalił momentalnie jak kurwa w filmach ja pierdole. Ciekawe dlaczego.
I dlatego nie kupię nigdy maserati, jak zapala się od byle uderzenia...
Tatko oligarch wie, że w rosji za kasę można kupić władzę, kobietę, broń, luksus. Można kupić wszystko. Nawet takie Maserati. Niestety tatko oligarcha żyjąc pośród tego zbytku zapomniał, że santa muerete ma wyjebane na jego ruble i dolary i sprawiedliwie zabiera ze sobą każdego idiotę bez względu na grubość portfela.
I pięknie! o to chodziło! Jednego debila na drodze mniej i nawet nikogo nie zabił przy okazji.
Uderzyl tylem w slup rozerwalo bak a ze pewnie byl przynajmniej w połowie pelny bo takie auta na rezerwie nie jezdza to paliwo zalalo auto. Sila uderzenia + tarcie metal o metal daje iskry no i bun mamy eta ognisko z moj syn.
Jestę expertę dziękuję.
Jestę expertę dziękuję.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów