📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak kochać debila, może tylko ojciec. szkoda tylko, że nie wychował na człowieka.
pewnie sam mu autko na 18-kę sprawił...
pewnie sam mu autko na 18-kę sprawił...
Jak by mój syn rozbił takie maserati to też bym płakał za takim pięknym autkiem.
tranzystor napisał/a:
Ma tyle hajsu, że kupi sobie drugiego syna.
Żeby mu następny rozbił Maserati?
Nie życzę najgorszemu wrogowi przeżycia śmierć swojego dziecka. To jest najgorsze co może spotkać rodzica.
Kto bogatemu zabroni ? hahaha
było nie zapierdalać
na kremacji zaoszczędzi. Skąd wie że eto jego syn, może dał się karnąć jakiemuś ziomkowi.
i jak zwykle ból dupy cebuli, bo mu tata kupił.... to nie auto było problemem tylko wychowanie. Jakby nauczył go myślenia to by tak nie zapieprzał.
Pierwsza myśl: o kurwa, ale jebnął, nie ma chłopa, no ale cóż nic nowego na sadolu
Zobaczyłem nagranie na którym jest ojciec-mina mi zrzedła bo dotarło do mnie co to się stało...
Zobaczyłem nagranie na którym jest ojciec-mina mi zrzedła bo dotarło do mnie co to się stało...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów