Odpowiednie służby są już na miejscu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Odpowiednie służby są już na miejscu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Głupek, w Maserati hol zaczepiamy do tego trójzęba na grilu chłodnicy. Tak jest napisane w książce serwisowej mojego Maserati co powinno stać w moim garażu, ale jeszcze go nie kupiłem. Garażu też nie.
Boże jak ciemno w tej piwnicy...
bercisko napisał/a:
Tak jest napisane w książce serwisowej mojego Maserati co powinno stać w moim garażu, ale jeszcze go nie kupiłem. Garażu też nie.
Nie dla zera butelka Perriera, Perrier nie dla zer.
MichaU napisał/a:
Bardzo to mądre było, że zrobił to z taką prędkością
Bo to pewnie nie byla zwykla linka holownicza
Festiwal debilizmu... nie wiadomo co gorsze - idiota który zapina hol do zderzaka, arcyidiota który próbuje wyciągać zakopane auto na takiej piździe, czy uber-debil ktory wjechał Maserati w taki piach
bercisko napisał/a:
Głupek, w Maserati hol zaczepiamy do tego trójzęba na grilu chłodnicy. Tak jest napisane w książce serwisowej mojego Maserati co powinno stać w moim garażu, ale jeszcze go nie kupiłem. Garażu też nie.
a halmanem siedzisz?
Nie powinno się czasem powoli podjechać aż linka się nie napnie i wtedy w pedał?
matikesi napisał/a:
Nie powinno się czasem powoli podjechać aż linka się nie napnie i wtedy w pedał?
To co chcieli zrobić to tzw. "strzał z kinetyka", chyba, że byli na tyle głupi i próbowali zrobić to zwykłą liną holowniczą, a nie kinetyczną. Coby nie mówić, to i tak na dobre wyszło to, że te zjeby przywiązali linę do zderzaka, bo jeśli zamocowaliby ją prawidłowo i byłaby to zwykła lina, to wyrwałoby pas przedni.
Co za debil. No ręce opadają.
Fakty: to była taśma kinetyczna i zahaczona nie za zderzak a normalnie za fabryczny zaczep.
Tak szarpać to można terenówkę z zaczepem na ramie a nie te plastikowe gówna...
Takafura napisał/a:
Fakty: to była taśma kinetyczna i zahaczona nie za zderzak a normalnie za fabryczny zaczep.
Dokładnie. W zwykłych osobówkach a tym bardziej w coupe te haki służą tylko do awaryjnego holowania po asfalcie a nie wyciągania aut z błota czy z piachu. Debile powinni się zczaić zaczepiając tę linę;.
To teraz jest "Maserati bez zderzaka zakopane na plaży."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów