📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może to ten cing-ciong od napędu na karaluchy, a teraz pracuje nad maszyną latającą zasilaną szerszeniami
BarmanInternetu napisał/a:
Kolejny raz się potwierdza że dwucyfrowe IQ w twoim przypadku to maks.
Ruskiego trolla dobrze poczytać
Macie płacone za każdy wpis ? Czy tylko jak szkalujecie jakąś narodowość?
Pytam z ciekawości, bo szukam pracy dorywczej. Może byś mi dal namiar na oficera prowadzącego? Szkolenie w matuszce rosiji trzeba odbywać, czy można zdalnie ?
Macie płacone za każdy wpis ? Czy tylko jak szkalujecie jakąś narodowość?
Pytam z ciekawości, bo szukam pracy dorywczej. Może byś mi dal namiar na oficera prowadzącego? Szkolenie w matuszce rosiji trzeba odbywać, czy można zdalnie ?
To idź dawaj na dworzec, a teraz nie zesraj się.
wilkoala napisał/a:
Przyjmując nawet najwyższą wartość toksyczności jadu szerszenia (8,7 mg/kg) dla połowy ludzi śmiertelne będzie 2610 użądleń. Jednak w przeciwieństwie do pszczół, które mogą użądlić tylko raz (ich żądło zakończone jest haczykami i pozostaje w skórze), i osy, i szerszenie mogą użądlić wiele razy.
Koleżanki brat zmarł w wakacje. Coś w stodole robił i poruszył gniazdo szerszeni. Nie wiedział, że są. Kilkanaście w głowę i szyję go ukąsało. Lekarz powiedział, że nie miał szans przy tylu użądleniach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów