📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 7:27
🔥
Gimbus w autobusie
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ake skurwysyny wielkie
te nasz polskie to przy tych są wypierdki a i tak spierdalam jak polski do mnie za blisko podleci
sadol uczy, sadol bawi
te nasz polskie to przy tych są wypierdki a i tak spierdalam jak polski do mnie za blisko podleci
sadol uczy, sadol bawi
One muszą być jakieś bez jadu, bo nie ma opcji, że po tylu ukąszeniach typowi nic nie ma
One muszą być jakieś bez jadu, bo nie ma opcji, że po tylu ukąszeniach typowi nic nie ma
Kolejny raz się potwierdza że dwucyfrowe IQ w twoim przypadku to maks.
Driver19cm napisał/a:
Przyjmując nawet najwyższą wartość toksyczności jadu szerszenia (8,7 mg/kg) dla połowy ludzi śmiertelne będzie 2610 użądleń. Jednak w przeciwieństwie do pszczół, które mogą użądlić tylko raz (ich żądło zakończone jest haczykami i pozostaje w skórze), i osy, i szerszenie mogą użądlić wiele razy.
„Jedynie dwie rzeczy są ewentualnie nieskończone – Wszechświat i ludzka głupota, z tym, że co do Wszechświata nie mam pewności”
– Albert Einstein.
– Albert Einstein.
misiekdiablo1 napisał/a:
„Jedynie dwie rzeczy są ewentualnie nieskończone – Wszechświat i ludzka głupota, z tym, że co do Wszechświata nie mam pewności”
– Albert Einstein.
Post ID: 6852546
"Sikanie bez pierdzenia, jest jak wesele bez wódki"
- Paulo Cohelo
Post ID: 213769
BarmanInternetu napisał/a:
Kolejny raz się potwierdza że dwucyfrowe IQ w twoim przypadku to maks.
To lewar czego się spodziewać
wilkoala napisał/a:
Przyjmując nawet najwyższą wartość toksyczności jadu szerszenia (8,7 mg/kg) dla połowy ludzi śmiertelne będzie 2610 użądleń. Jednak w przeciwieństwie do pszczół, które mogą użądlić tylko raz (ich żądło zakończone jest haczykami i pozostaje w skórze), i osy, i szerszenie mogą użądlić wiele razy.
Tak tylko jak pszczoła urządli to boli i puchnie okropnie ( chyba jestem trochę uczulony ) Osa urządliła mnie wiele razy i tylko zaczerwienienie i nie puchnie i znika szybko a za pszczoły to ja kurwa dziękuję bardzo.
Znając internet to on te szerszenie pewnie sobie później do kuśki przykładał albo zrobił sobie w dupie pasiekę. Niewiele rzeczy mnie już zaskoczy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów