18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Masoni w bajkach
ilovepain • 2013-03-03, 23:02
Wrzucam tym razem, filmik obrazujący jak masoni wchodzą w nasze życia poprzez filmy, bajki itd. I też chciałem was trochę powkurwiać kolejnym spiskowym gównem które po części trafiają do mnie, oczywiście z odpowiednią dozą dystansu...

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Plecionkarz 2013-03-04, 5:49 7
Przypadek? Nie sądzę.

Zgłoś
mikEWrona 2013-03-04, 6:40
Mozesz mi podeslac na PW wiecej takich filmikow jak jakies masz ? bardzo bym prosil
Zgłoś
Sylyndrill 2013-03-04, 6:51 14
Rozumiem, że prości ludzie, tacy jak niektórzy z Was wolą proste życie i gdy trzeba użyć chociaż trochę mózgu to zamykają się w swojej "wirtualnej rzeczywistości", ale... Widzenie OD LAT tego samego znaku ( bądź tych samych znaków ) w różnych, NIEZALEŻNYCH OD SIEBIE produkcjach... ( oczywiście względnie niezależnych ) i dalej uważanie, że to "przypadek" to po prostu ignorancja... Chuj w dupę ignorantom ;*.
Zgłoś
nyqual 2013-03-04, 7:05
Nie, po prostu producenci filmów trollują Was, dlatego "ignoranci" mają to w dupie.
Zgłoś
xgregor 2013-03-04, 8:49 2

Zgłoś
gruchens 2013-03-04, 8:58 3
Niektórych baranów naprawdę wypadałoby wysłać z powrotem do szkoły. Rachunek prawdopodobieństwa - każda, ale to absolutnie każda kombinacja liczb wystąpi proporcjonalnie do ilości prób. A że filmów holiłód wypuszcza tysiące rocznie, to co się dziwić, że kombinacja liczb 9 i 11 powtarzała się.
A że w filmie o wiedźmach występuje pentagram i oko horusa? Nikt się nie spodziewał Hiszpańskiej Inkwizycji! Nawet w filmie o Hiszpańskiej Inkwizycji!
Naprawdę zalecam powrót do szkoły, bo nudzi się ludziom na tyle, że marnują czas na takie pierdoły. Faktycznie istnieją spiski i przekręty - ale żeby je znaleźć trzeba śledzić notowania giełdowe (i znać się na ekonomii!), wypowiedzi znanych osób i sytuacje społeczno-polityczne poszczególnych krajów, a nie chodzić do kina!
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2013-03-04, 9:02
Rozjebał mnie film super mario bros i dwie rozdupcone wieże.
Zgłoś
p................a 2013-03-04, 9:10
obalić rząd tuska lol!
Zgłoś
Szaattan 2013-03-04, 9:15
300, piramida i ryj kserksesa rozpieprza.
Zgłoś
z................g 2013-03-04, 9:25 1
No to teraz wrzucicie kompilacje wszystkich filmów gdzie nie ma piramid, cyrkli, kątownic etc. Będzie ich trochę więcej...A co do Simpsonów, to był cały odcinek o masonach, więc wiadomo, że z tej bajki będzie dużo zdjęć. Tak jest jak się wpierdala w kompilację zdjęcia z filmów bez kontekstu.
Zgłoś
konował 2013-03-04, 9:41 7

Moje ulubione zdjęcie, jeśli chodzi o Iluminatów. Co do samego zjawiska każda teoria spiskowania ma w sobie trochę prawdy. Choćby zabójstwo Kennedy'ego który publicznie przeciwciał się korporacją, zginął prezydent a do tej pory chuj wie kto strzelał. Jak by takiego Obame zabił zwykły obywatel to by mu się do dupy dorwali w ciągu doby. Jednak nie należy wierzyć we wszystko. Sceptycyzm jest najlepszym podejściem do świata. I każdą informację trzeba sprawdzać samemu w wielu źródłach. To że światem rządzą pieniądze i ci którzy nimi dysponują jest przecież oczywistą oczywistością. Tak było jest i będzie. Jednak nie koniecznie są to szatany i inne chuje muje a zwykłe chciwe świnie którzy pomimo że stać ich na wszystko to dalej im mało i ciągle chcą więcej. Swoją droga nawet jak by taki NWO wszedł w życie to prędzej czy później by upadł. Człowiek ma to do siebie że wszystko chce dla siebie. I w ,,elicie" zaczęły by się walki o władze. Bo jak to tak. Jestem kurwa rosyjskim magnatem zbrojeniowym (załóżmy) mam monopol na broń na cały świat a rządzi mną jakiś kurwa bankier Rockefeller z usa ??

Swoją droga lubię teorie spiskowe bo w jakiś tam sposób pomagają w samodzielnym myśleniu. I samemu decydować co jest prawdą a co nie.
Zgłoś
Plecionkarz 2013-03-04, 9:45
Jeżeli komuś zależy na przekazaniu ludziom jakiejś prawdy to niech tego nie robi filmikami bez żadnych konkretów. Zazwyczaj te filmiki o iluminatach, masonach nie zawierają żadnych nazwisk, konkretnych wydarzeń tylko bełkot w stylu: tajna organizacja w skład której wchodzą grube ryby zniewoli cię i zapierdoli twoją rodzinę. Myślącego człowieka takie filmy nie przekonają. Liczą się fakty a nie spekulacje.
Zgłoś
ojojoj 2013-03-04, 10:12
szczerze to sam bym jeszcze bardziej trolowal jakbym pracowal przy filmach, za malo jest nawiazan w filmach. tylko tyle fragmentow na 1000 filmow produkowanych rocznie? a potem bym mial beke.
Zgłoś
KTU 2013-03-04, 10:24 2
Nowy porządek świata to przede wszystkim globalizacja, chipy i niszczenie religii. Weźcie się lepiej zainteresujcie polityką czy ekonomią, śledźcie wydarzenia a nie kurde jakieś znaki, gdzieś ktoś trójkąta pokaże i od razu "o ja cię illuminati". Zamiast pomagać to wszystko ośmieszacie. Czemu nie może być normalnych ludzi tylko albo są ignoranci do których logiczne argumenty za NWO czy jakimkolwiek działaniem przeciwko ludzkości nie trafiają tylko jest "hahah teoria spiskowa, lecz się" (no tak przecież nigdy nie było żadnego ludobójstwa i niewolnictwa, skąd w ogóle ludziom przychodzą takie pomysły!?) albo znowu jak wierzą to obserwują jakieś trójkąty w teledyskach...
Zgłoś
h................n 2013-03-04, 10:29
Antypiwa są konieczne na tym portalu , co za syf.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem